Simona Halep nu este deloc menajată de marele tenismen şi om de afaceri, Ion Țiriac. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a dezvăluit două dialoguri extrem de dure pe care le-a avut cu campionaa de la Wimbledon.

Nemulţimit de evoluţia lui Halep de la US Open, după primul tur de la US Open 2019 cu Nicole Gibbs,  Ion Tiriac s-a dezlănţuit la adresa lui Halep, scrie SportEd Talks.

Eu o bruschez din cand in cand, dar asta e natura mea, nu am cum sa ma schimb. Stii care e nenorocirea? La sportul asta totdeauna am dreptate„, a inceput Tiriac, dupa care a relatat dialogul.

Tiriac: Sa-ti fie rusine cand te uiti in oglinda fata de mine, fata de toata lumea! Unde esti?

Halep: Pai da, domnu’ Tiriac dar n-ati vazut…

Tiriac: Unde esti, cum esti?

Halep: Da, dar nu ma luati asa!

Tiriac: Nu vrei sa te iau asa? Du-te! Nu-mi mai da buna ziua si vezi-ti de treaba! Du-te!

Ion Ţiriac a dezvăluit ca a avut discutii aprinse cu Simona Halep si la Wimbledon

Daca ma intrebi pe mine de ce a castigat Wimbledonul iti spun ca nu stiu”, si-a amintit Tiriac, pentru ca apoi sa dezvaluie ce i-a transmis Simonei dupa meciul din turul 2: „Bai, fato, du-te, bai, acasa! Sau daca ramai intra pe teren si mori acolo!”

Discutiile aprinse au continuat si inaintea finalei cu Serena Williams, cand sportiva a venit si i-a transmis ca ii este frica sa intre pe teren.

Halep: Domnu’ Tiriac, vai de mine, ma bate asta iara!

Tiriac: Auzi, hai sa facem o treaba! Du-te si ia avionul de la aeroport si du-te acasa! Tu esti in finala la Wimbledon! Stii ce inseamna sa fii in finala? Te duci acolo si mori pe teren!

Halep: Pai cu publicul?

Tiriac: Care public?

Halep: Da domnu’ Tiriac dar asta a fost de o suta de ori acolo!