Succesul reuşit de Halep la Roland Garros a trecut oceanul. Românca face furori în Statele Unite. O reclamă Nike cu Simona Halep a fost difuzată duminică pe un ecran gigant, în centrul New York-ului, lângă Madison Square Garden.

Simona Halep a învins-o pe Sloane Stephens, scor 2-1 la seturi (3-6, 6-4, 6-1), în finala de la Roland Garros, iar Nike a decis că e momentul să celebreze reuşita într-un mod spectaculos. A închiriat un panou în Madison Square Garden, unde au afişat o poză cu momentul de bucurie al Simonei.

Pe scenele cu bucuria Simonei după victoria de la Roland Garros, Nike a pus mesajul: “You never forget your first” – ”(n.r.) Niciodată nu uiți prima dată”.

Românii care au distribuit imaginea au fost impresionați de faptul că reclama apare într-un oraș din SUA de unde provine rivala româncei din finală.

Dumitru Hărădău a declarat că Ion Ţiriac s-a implicat şi el în discuţiile dintre Simona şi Nike, jucând un rol important în semnarea contractului: “Fără Ţiriac, ea nu făcea contract în valoare de două milioane de euro cu Nike! Ştiţi cum s-a întâmplat? Ţiriac a trimis un avion particular în SUA pentru a-i aduce la Bucureşti pe reprezentanţii de la Nike. Întâlnirea a avut loc la clubul Stejarii. Au intrat ăia acolo, nu ştiau pe unde sunt şi au rămas impresionaţi de ce au văzut. Credeţi că se putea face un contract, chiar şi pentru Simona, dacă nu era Ţiriac? Acelaşi om care a făcut contractele pentru Boris Becker şi pentru alţii. Halep are în spate cea mai bună echipă, dar cel mai important rol îl are Ţiriac”.

simona halep - sua