Simona Halep, eşec lamentabil la US Open. Românca eliminată în primul tur de Kaia Kanepi

Simona Halep, eşec lamentabil la US Open. Românca eliminată în primul tur de Kaia Kanepi
loading...

Simona Halep a înregistrat luni seară, un eşec lamentabil în primul tur la US Open. Principală favorită pentru prima dată în carieră, din postura de lider mondial, românca nu a jucat nimic în meciul cu estonianca Kaia Kanepi.

Simona Halep este eliminată pentru al doilea an consecutiv în primul tur la US Open. Dacă în 2017 a pierdut dgreu în faţa rusoaicei Maria Sharapova, azi a jucat execrabil în partida cu Kaia Kanepi, locul 44 mondial.

Românca a pierdut primul set cu 2-6, după 38 de minute de joc. Din păcate liderul mondial nu şi-a revenit în joc nici în setul doi.

În setul doi, la scorul de 3-0 pentru estoniancă, Halep a obţinut primele două mingi de break. Kanepi a făcut dublă greşeală şi românca a bifat primul break în meci şi primul game din setul doi câştigat de Halep.

La 4-3, Halep a reuşit break la zero şi a egalat scorul la 4-4, revenind astfel în set şi în meci. Însă la acest scor, Halep a ratat două mingi de game pe propriul serviciu şi estonianca a făcut re-break preluând conducerea cu 5-4. Estoanianca a servit şi a câştigat cu 6-4 setul doi, producând o eliminare bombă în prima zi la US Open 2018.

Astfel că Simona Halep pleacă de la US Open încă din prima zi şi are acum încă două săptămâni de vacanţă.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro