Eliminare bombă la Wimbledon. Simona Halep a fost învinsă în mod incredibil de către Su-Wei Hsieh. Românca a jucat extrem de slab şi a pierdut dramatic partida, după ce a ratat şi o minge de meci.

Simona Halep a început cu break partida cu Su-Wei Hsieh, dar imediat românca şi-a pierdut serviciul la zero. Cele două jucătoare au ţinut-o în break-uri şi re-breakuri până şa scorul de 3-2 pentru Halep când liderul WTA a reuşit să-şi facă în premieră serviciul.

La scorul de 5-3, Halep a obţinut prima minge de set pe serviciul adversare, românca reuşind să o fructifice şi să câştige primul set după 41 de minute de joc.

În setul doi, la scorul de 1-1, Halep şi-a pierdut serviciul. Românca a reuşit re-break la 2-3 şi a egalat scorul la 3-3, însă la 4-4 şi-a pierdut din nou serviciul.

Su-Wei Hsieh a urmat la serviciu şi a reuşit să câştige setul doi cu 6-4, pe fondul greşelilor numeroase comise de Halep. Românca a făcut un set extrem de slab şi inconstant.

În setul trei, Halep a reuşit break la scorul de 1-0, iar la 2-0 românca şi-a pierdut serviciul. Halep s-a jucat cu şansele la scorul de 2-1, când a ratat patru mingi de re-break. Abia cu cea de-a cincea minge, Halep a făcut re-break şi a preluat conducerea cu 3-1 în setul decisiv.

La 5-3, Halep a servit pentru meci dar şi-a peirdut serviciul. Iar la scorul de 5-4, românca a ratat o minge de meci pe serviciul lui Su-Wei Hsieh. Şi în mod incredibil, Halep nu a mai fost în stare să-şi facă serviciul şi nici să fructifice cele două mingi de re-break de la 6-5 şi astfel că a fost eliminată în turul trei.