Simon Halep a fost eliminată joi noapte, încă din primul tur la dublu feminin în cadrul turneului de tenis de la Indian Wells, unde făcea pereche cu Irina Begu. Numărul unu mondial în tenisul feminin va pierde astfel un bonus de un milion de dolari.

Simona Halep debutează cu un eşec la ediţia din acest an a Indian Wells. Aflată şi în competiţia de dublu feminin alături de Irina Begu, Halep a sfeclit-o, mai pe româneşte.

Begu şi Halep a pierdut primul set cu 3-6, s-au impus apoi cu 6-1 în setul doi, iar în super tie-break au cedat cu 3-10, în faţa perechii formate din Nicole Melichar şi Kveta Peschke.

Astfel că Halep ratează din start şansa de a primi bonusul oferit de organizatori, jucătoarei care câştigă atât proba de simplu cât şi cea de dublu.

Eşec în proba de dublu feminin a înregistrat şi Raluca Olaru unde a făcut pereche cu Olga Savchuk. Cele două au fost învinse în primul tur de perechea formată din Kateryna Bondarenko şi Aleksandra Krunic, în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 10-6.

În schimb, Monica Niculescu alături de partenera sa Andrea Hlavackova, a reuşit să acceadă în turul doi la dublu, după ce s-au impus în faţa surorilor Kristyna Pliskova şi Karolina Pliskova, scor 6-2, 2-6, 10-4.

Victoria lui Niculescu de la dublu a venit la câteva ore după ce a fost eliminată în primul tur la simplu de către Sorana Cîrstea, scor 6-2, 6-3.

Din păcate, Mihaela Buzărnescu a pierdut în primul tur la simplu, în faţa americancei Jennifer Brady, scor 6-3, 4-6, 2-6.