Simona Halep divorțează la nici un an de la căsătoria cu Toni Iuruc

S-a rupt lanțul de iubire dintre Simona Halep și Toni Iuruc. La nici un an de la cununia civilă, cei doi au decis să divorțeze.

Contactat din nou de FANATIK,, Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Motivul desfpărțirii ar fi acela că Halep pleacă mereu prin lume, la turnee, iar Toni nu era de acord cu asta și nu ar fi dorit să o însoțească.

Joi, cei doi merg la notar pentru a divorța oficial. Bogdan C. Stoica, avocat partener Popovici Nițu Stoica & Asociații, o va asista pe Halep în procedura de divorț.

Cei doi erau împreună de trei ani. Pe 15 septembrie 2021, în Constanța au făcut cununia civilă, iar 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia era programată nunta religioasă.

Au apărut zvonuri că Simona Halep ar avea o idilă cu actualul său antrenori, francezul, Patrick Mouratoglou. Pentru colaborarea cu noul antrenor, Halep ar fi sacrificat inclusiv relaţia cu Virginia Ruzici, după 14 ani de colaborare.