Simona Halep, dezvăluiri de ultimă oră despre finala de la Australian Open

Simona Halep, dezvăluiri de ultimă oră despre finala de la Australian Open
loading...

Simona Halep, numărul unu mondial şi principală favorită la Australian Open, face dezvăluiri despre finala pe care o va juca la Melbourne peste doar câteva ore.

Românca dezvăluie cum se pregăteşte înainte de confruntarea cu Caroline Wozniacki. Numărul 1 mondial a oferit un interviu  în care a dezvăluit că s-a uitat la reluarea meciului din semifinale cu Angelique Kerber, răsfățându-se cu ciocolată.

„Am dormit chiar și acum, înainte să vin aici (n.r. la interviu). Sunt ok și fizic, mental sunt foarte bine. Un pic de probleme la tălpi, dar e normal, după câte ore am petrecut pe teren. 14 ore din câte am înțeles. Cam mult! Piciorul drept e un pic rău, talpa dreaptă mai exact, pentru că am compensat. Dar mă mai ține un meci. După aceea voi vedea, o să fac niște tratamente, că am nevoie. Aseară am mâncat niște ciocolată, pentru că simțeam nevoia. Am prins doar două game-uri. Am jucat bine! Am văzut și mingile pe care le-am făcut cu dreapta, direct câștigătoare. Și mi-au plăcut! Mi-am făcut masaj, tratament și somn. Azi am dormit toată dimineața, acum o să mă antrenez, după aceea o să mai fac un mic tratament la glezne, iar mâine la fel. Același program! Mănânc, dorm și vin la teren. Wozniacki e luptătoare, nu greșește, ține mingea în teren. E pozitivă, nu cedează. E greu când ai o adversară de acest gen, dar am ajuns la nivelul acela la care nu mai cedez și cred că va fi un meci interesant. Sper să fie un meci bun„, a declarat Simona Halep pentru treizecizero.ro

Simona Halep și Wozniacki joacă sămbătă, de la ora 10:30, în finala Australian Open. Cine câştigă finala este numărul unu mondial în tenisul feminin.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro