Simona Halep, numărul unu mondial şi principală favorită la Australian Open, face dezvăluiri despre finala pe care o va juca la Melbourne peste doar câteva ore.

Românca dezvăluie cum se pregăteşte înainte de confruntarea cu Caroline Wozniacki. Numărul 1 mondial a oferit un interviu  în care a dezvăluit că s-a uitat la reluarea meciului din semifinale cu Angelique Kerber, răsfățându-se cu ciocolată.

„Am dormit chiar și acum, înainte să vin aici (n.r. la interviu). Sunt ok și fizic, mental sunt foarte bine. Un pic de probleme la tălpi, dar e normal, după câte ore am petrecut pe teren. 14 ore din câte am înțeles. Cam mult! Piciorul drept e un pic rău, talpa dreaptă mai exact, pentru că am compensat. Dar mă mai ține un meci. După aceea voi vedea, o să fac niște tratamente, că am nevoie. Aseară am mâncat niște ciocolată, pentru că simțeam nevoia. Am prins doar două game-uri. Am jucat bine! Am văzut și mingile pe care le-am făcut cu dreapta, direct câștigătoare. Și mi-au plăcut! Mi-am făcut masaj, tratament și somn. Azi am dormit toată dimineața, acum o să mă antrenez, după aceea o să mai fac un mic tratament la glezne, iar mâine la fel. Același program! Mănânc, dorm și vin la teren. Wozniacki e luptătoare, nu greșește, ține mingea în teren. E pozitivă, nu cedează. E greu când ai o adversară de acest gen, dar am ajuns la nivelul acela la care nu mai cedez și cred că va fi un meci interesant. Sper să fie un meci bun„, a declarat Simona Halep pentru treizecizero.ro

Simona Halep și Wozniacki joacă sămbătă, de la ora 10:30, în finala Australian Open. Cine câştigă finala este numărul unu mondial în tenisul feminin.