Simona Halep, desfiinţată de presa internatională, după eşecul ruşinos de la Cincinnati

Simona Halep, desfiinţată de presa internatională, după eşecul ruşinos de la Cincinnati
loading...

Simona Halep este făcută praf de prestigiosul cotidian francez L’Equipe, după eşecul usturător din finala de la Cincinnati, pierdută cu 1-6, 0-6 în faţa lui Gabrine Muguzuza.

Jurnaliştii fancezi o atacă ironic pe Simona Halep pe care o „suspectează” că nu vrea să devină numărul unu mondial.

Vom ajunge să credem că Halep nu vrea să devină numărul 1 mondial. După ce a ratat şansa în finala de la Roland-Garros şi în sferturile de la Wimbledon, românca a ratat şi titlul la Cincinnati. Bătută clar de Garbine Muguruza (6-1, 6-0 în 57 minute), Halep va trebui să aştepte încă puţin pentru a o detrona pe Karolina Pliskova. Asta în cazul în care spaniola nu va trece înaintea ei. […] Ce se poate spune despre meciul Simonei sau mai bine ce se poate spune despre non-meciul lui Halep? Românca, pierdută pe teren, şi-a multiplicat greşelie directe, iar spaniola s-a distrat, reuşind al doilea titlu al sezonului (n.r. – după Wimbledon). Muguruza nu a forţat şi nici nu a lovit prea tare. Are acum o săptămână pentru a se pregăti pentru ultimul Grand Slam al sezonului”, notează L’Equipe.

Simona Halep a ratat în acest an, patru şanse de a deveni în premieră numărul unu mondial. De fiecare dată când a fost la doar o victorie distanţă de această performanţă, Halep a clacat, nimic nu a mai jucat şi a încasat înfrângeri de-a dreptul extrem de bizare şi greu de înţeles. Să fie oare de ghinion, prostie sau frica de succes?!

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<