Simona Halep a făcut declaraţii incredibile, la finalul partidei câştigate la limită, în turul doi, în faţa tunisiencei Ons Jabeur. Românca a recunoscut că a avut parte de un meci dramatic.

Imediat după meci, Halep a spus că a avut parte de un meci foarte greu întrucât a făcut o pauză mare de joc: A fost un meci foarte greu. Ea a jucat foarte bine, mereu o face. Și când ne-am întâlnit în China a fost un meci greu. A fost prima dată când am jucat după o pauză lungă. A fost greu, dar nu am renunțat niciodată. Am luptat pentru fiecare punct și sunt mândră că nu am renunțat. Parcă a fost un meci de fotbal sau de Fed Cup. Le mulțumesc fanilor că au venit! Mă simt mereu foarte bine aici!

Apoi a dat mai multe detalii la Digi Sport: A fost un meci foarte dificil. E o jucătoare care nu dă ritm și nu știi la ce să te aștepți. Mi-e greu să explic cum a fost acest meci. Mă bucur că nu am renunțat la niciun punct. În tie-break nu mi-am dat seama că a avut minge de meci. Nu mă plâng. După o perioadă în care nu am jucat niciun meci, azi am jucat bine. La 5-1 a fost un mic blocaj. M-am speriat puțin. Cu cât am dat drumul la mișcare m-am simțit mai bine. Sper să nu am nicio durere bine.

Şi după meciul horor cu Jabeur, urmează altul şi mai dificil cu bielorusa Aryna Sabalenka, cea care a învins-o la Adelaide.

„La Adelaide a fost un meci interesant. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, iar ea a fost în formă. Mâine va fi o nouă zi și sper să joc mai bine ca azi. Sper să fiu «all in» și câștig”, a declarat Simona Halep la TV Digi Sport.

Halep și Sabalenka au jucat trei meciuri iar românca s-a impus de două ori, la Shenzen și Cincinnati, în 2018, iar Sabalenka a câștigat la Adelaide în 2020.