Simona Halep a reuşit luni, la Singapore, la Turneul Campionilor, o victorie mare în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia.

Sim ona Halep este în al nouălea cer. A reuşit să-şi ia revanţa în faţa lui Garcia şi asta îi dă o şi mai mare încredere în jocul său.

„Am jucat cel mai bun tenis al meu”, a spus Simona Halep, numărul unu mondial și principala favorită, care a debutat cu o victorie, luni, la Turneul Campioanelor de la Singapore.

„Sunt cu adevărat bucuroasă că am putut câștiga primul meu meci ca numărul unu mondial, asta îndepărtează presiunea„, a declarat Halep, citată de EFE și Reuters.

Românca și-a luat revanșa după ce a fost învinsă recent de Garcia (8 WTA și cap de serie numărul 8) în finala de la Beijing.

Îmi face plăcere să fiu în această poziție și sper să pot juca chiar mai bine în al doilea meci decât am făcut-o astăzi. A fost un meci mare, am jucat cel mai bun tenis al meu și nu e niciodată ușor împotriva lui Caroline. M-a învins de curând în finala la Beijing, dar tot anul acesta am învins-o la Toronto și am avut în minte acel meci. M-am descurcat bine și îmi face plăcere să joc aici, la Singapore”, a spus Halep, aflată pentru al patrulea an la rând la turneul Campioanelor.