Simona Halep, locul doi mondial, a plecat în Australia unde va participa la prinul Grand Slam al anului 2021. România a vorbit despre emoțiile cu care se confruntă la meciurile sale.

Atunci când ne îndrăgostim, sunt fluturași frumoși, ți-e drag de ei. Pe teren, eu le numesc emoții negative, care te încurcă. Îmi dau arsuri la stomac, mă simt rău, nu pot să mânânc, nu pot să beau prea bine, așa cum o fac normal. Atunci îmi dau seama că sunt emoții negative.  Da, mi-au tremurat mâinile pe rachetă. Și mâinile, dar și picioarele. Ți se pare că nu mai poți să alergi, că nu mai ai coordonare. Te simți grea, ți se pare că nu mai ai viteză. Nu am scăpat de emoții negative și nu cred că voi scăpa vreodată”, a explicat Halep.

Simona Halep spune că este stresată de condiţiile de carantină de la Australian Open

„Știu că va fi dificil din punct de vedere mental, dar simt că experiențele mele în bule din 2020 mă vor ajuta să știu la ce să mă aștept. Sunt mai puțin stresată și pentru că știu că au COVID sub control în Australia și că odată ce se termină perioada de carantină, vom fi liberi!”, a declarat Simona Halep pentru Reuters.

În perioada celor 14 zile de carantină, jucătorii vor avea la dispoziție 5 ore pentru a se antrena.