Simona Halep dă emoţii fanilor săi cu o declaraţie controversată. Numărul unu mondial susţine că se va retrage din tenis, nu acum, dar în curând.

Simona Halep este deja calificată la Turneul Campionilor ce se va desfăşura în perioada 21-28 octombrie 2018 la Singapore. Locul 1 WTA, este prima jucătoare care se califică în acest an la Turneul Campioanelor. Românca bifează astfel a cincea calificare consecutivă la Turneul Campioanelor.

După ce a câștigat turneul de la Montreal, Simona Halep, 26 de ani, și-a adus aminte ce a vorbit cu fratele ei în 2014.

Este ceva special să mă calific din nou la Turneul Campionilor. Este uimitor. În 2014, după ce m-am calificat, fratele meu mi-a zis că dacă mă calific cinci ani la Singapore, mă pot retrage (n.r. râde). I-am zis: «În cazul ăsta, da! Accept». Acum, fiind în această poziție, aș zice că nu sunt de acord. Nu mă retrag acum pentru că mă simt foarte bine pe teren. Mă bucur de joc, de acest moment. Iubesc să joc tenis. Nu mă retrag acum, dar se va întâmpla în curând„, a declarat Simona Halep pentru WTA Insider.

La ora 02.00 noaptea, Simona Halep joacă în turul doi la Cincinnati împotriva Ajla Tomljanovic, cea care a învins-o pe Sorana Cîrstea în ultma rundă a calificărilor şi pe Irina Begu în primul tur pe tabloul principal.