Simona Halep a luat o decizie surprinzătoare după ce a încasat două eşecuri usturătoare la turneul de la Miami. Românca ia o lună de zile pauză de tenis.

Simona Halep  a postat un mesaj pe Facebook în care a lăsat de înțeles că nu va mai juca niciun meci oficial până pe 21 aprilie, când România va înfrunta Elveția în FED Cup, la Cluj.

„Îmi iau la revedere de la Miami cu acest minunat drop shot. Ne vedem pe zgură. Următoarea oprire: Cluj. Fed Cup”, a scris Halep pe contul său de Facebook.

Halep s-a oprit în turul al 3-lea la Miami, fiind învinsă de  Agnieszka Radwanska, scor 6-3, 2-6, 3-6.

Liderul WTA spune că obiectivul său în acest an e participarea în echipa de Fed Cup a României.

„Încerc să muncesc mai mult. Am fost accidentată și n-am putut mai mult până acum. În acest moment sunt sănătoasă. Va trebui să mă odihnesc un pic și apoi să o iau de la capăt. E obiectivul meu să joc și să câștig meciurile în echipa de Fed Cup a României”, a declarat Simona Halep la TV Digi Sport.

România va înfrunta Elveția în FED Cup, în week-end-ul 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj. După FED Cup, Simona Halep va participa la turneul de la Stuttgart, care va începe pe 24 aprilie.

În perioada 2 aprilie – 24 aprilie, se vor disputa turneele de la Charleston, Monterrey, Lugano și Bogota, turnee la care românca nu participă în mod tradițional.