Simona Halep, decizie radicală luată după despărțirea de Darren Cahill

Simona Halep, numărul unu mondial, a luat o decizie radicală după despărțirea de antrenorul australian, Darren Cahill.

Simona Halep începe anul competițional 2019, fără antrenor. Românca a decis să nu își mai angajeze alt antrenor și să meargă la primele turnee din noul an, inclusiv la Australian Open, de una singură.

„Sunt încă în vacanţă, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de două, trei ori, nu am avut dureri dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri”, a spus Simona Halep, prezentă la un eveniment dedicat copiilor.

Întrebată de jurnaliști ce Grand Slam își dorește să câștige în 2019, Simona Halep a răspuns:Am fost întrebată care ar fi turneul preferat după Roland Garros. Am spus că Wimbledon, dar asta nu înseamnă că îl voi câştiga sau că este principalul obiectiv. Principalul obiectiv este sănătatea şi să fiu cât mai bună pe teren, să progresez la cât mai multe treburi”, a mai spus Simona, ea rememorând şi care a fost şi cel mai bun meci al său din acest an: „Pentru mine meciul anului a fost finala de la Roland Garros, dar şi meciul cu Stevens de la Montreal a fost deosebit, a fost foarte greu şi pot să spun că a fost mai greu fizic meciul acela decât finala de la Roland Garros. Dar emoţional, cu siguranţă finala de la Roland Garros mai puternică. Am revăzut-o de multe ori, nu ştiu exact de câte ori, dar de multe ori.