Ghinion curat pentru Simona Halep. Problemele de sănătate nu îi dau pace fostului lider mondial. Românca a fost nevoită să se retragă cu doar câteva ore înaintea semifinalei ce urma să o dispute cu Jaqueline Cristian.

Simona Halep rămâne fără trofeu în anul 2021. Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Linz din cauza unor dureri la genunchi.

Din păcate, nu pot juca în semifinală după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. Aș fi făcut orice pentru a putea juca, dar este umflat și mă doare, iar jocul nu ar face decât să înrăutățească lucrurile. Vreau să le mulțumesc enorm organizatorilor turneului și fanilor de aici„, a fost mesajul postat de Simona Halep pe contul personal de Twitter.
Drept urmare, Jaqueline Cristian s-a calificat direct în finala turneului de la Linz unde se duelează fie cu Danielle Collins sau Alison Riske.
Este prima finală WTA din carieră pentru Jaqueline Cristian care a ajuns pe tabloul principal ca urmare a retragerii Soranei Cîrstea. Jaqeline fusese eliminată în ultimul tur de calificare la Linz, iar acum norocul e de partea ei şi bifează o mare performanţă.