Simona Halep, decizie de ultimă oră cu privire la semifinala de la Linz. Românca, nevoită să se retragă

Ghinion curat pentru Simona Halep. Problemele de sănătate nu îi dau pace fostului lider mondial. Românca a fost nevoită să se retragă cu doar câteva ore înaintea semifinalei ce urma să o dispute cu Jaqueline Cristian.

Simona Halep rămâne fără trofeu în anul 2021. Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Linz din cauza unor dureri la genunchi.

Din păcate, nu pot juca în semifinală după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. Aș fi făcut orice pentru a putea juca, dar este umflat și mă doare, iar jocul nu ar face decât să înrăutățească lucrurile. Vreau să le mulțumesc enorm organizatorilor turneului și fanilor de aici„, a fost mesajul postat de Simona Halep pe contul personal de Twitter.
Drept urmare, Jaqueline Cristian s-a calificat direct în finala turneului de la Linz unde se duelează fie cu Danielle Collins sau Alison Riske.
Este prima finală WTA din carieră pentru Jaqueline Cristian care a ajuns pe tabloul principal ca urmare a retragerii Soranei Cîrstea. Jaqeline fusese eliminată în ultimul tur de calificare la Linz, iar acum norocul e de partea ei şi bifează o mare performanţă.