Simona Halep, calificare cu emoţii în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Eastbourne

Simona Halep, calificare cu emoţii în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Eastbourne
loading...

Simona Halep s-a calificat miercuri, în sferturile de finală ale turneului de tenis WTA de la Eastbourne, competiţie dotată cu premii totale în valoare de 998,712 dolari.

Simona Halep, favorită numărul 7 la turneul din Marea Britanie, s-a impus în trei seturi, în faţa jucătoarei Polona Hercog, venită din calificări.

După un prim set câştigat lejer, cu scorul de 6-1, Halep a pierdut setul doi cu 4-6. În setul trei, românca a condus cu 4-0, dar adversara sa a reuşit să revină la 4-2 şi la scorul de 5-2, Halep a ratat două mingi de meci, ambele pe serviciul lui Hercog.

La 5-3, Halep şi-a procurat alte două mingi de meci, de astă dată pe propriul serviciu. A ratat-o pe prima şi a fructificat-o pe cea de-a patra, după ce adversara sa a returnat afară.

În sferturi de finală la Eastbourne, Simona Halep va juca cu nemţoaica Angelique Kerber, favorită numărul patru la Eastbourne.

Pentru calificarea în sferturi, Simona Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 23,455 de dolari şi 100 de puncte WTA.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro