Simona Halep este din nou ţinta unui atact. La trei zile distanţă de când antrenorul Serenei Williams spunea că nimeni nu ştie cine e liderul WTA şi că Halep nu are stofă de star, Caroline Garcia îşi varsă nervii pe româncă.

Caroline Garcia, eliminată de Halep în sferturi la Montreal, deşi a câştigat până acum 8.599.455 dolari, se plânge că preţul biletelor de avion pe ruta Montreal – Cincinnati este foarte mare. Garcia e foc şi pară pentru faptul că ea trebuie să plătească 700 dolari pe un bilet de avion în timp ce Halep e tratată ca o regină şi primeşte avion privat pus la dispoziţie de organizatorii turneului de la Montreal.

Habar nu am cum voi ajunge la Cincinnati. Am verificat zborurile și sunt foarte scumpe biletele. Sunt disperată! 700 de dolari un bilet până la Cincinnati. Asta este o bătaie de joc. Mai aștept să văd cum sunt zborurile în perioada următoare, pentru că voi juca marți sau miercuri. Trebuia să ajung în finală să primesc și eu un avion privat. Totul e de rahat!„, a declarat Caroline Garcia, potrivit Tennis World USA.

Simona Halep a beneficiat de un avion privat pus la dispoziție de organizatorii de la Rogers Cup pentru a ajunge la Cincinnati, tratament de care nu s-au bucurat și celelalte jucătoare care aju jucat  la Montreal.

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a câștigat finala turneului de la Montreal, după ce a învins-o dramatic pe Sloane Stephens, locul 3 WTA, scor 7-6, 3-6, 6-4.

Halep a invitat-o la bord și pe australianca Rennae Stubbs, fostă jucătoare, în prezent analistă la ESPN Tennis.

Rennae Stubbs i-a mulțumit Simonei Halep pe contul său de Twitter, unde a și postat 3 fotografii de dinainte de decolare.

Turneul de tenis de la Cincinnati se desfășoară în perioada 13-19 august 2018. În 2017, Halep a fost învinsă în finală de Garbine Muguruza.

Simona Halep are liber în primul tur, iar  în cel de-al doilea se va întâlni cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 58 WTA.

halep avion privat