Simona Halep este invincibilă pe hardul australian.  Simona Halep a stabilit o nouă performanţă uriaşă prin calificarea în semifinale la Australian Open. Românca s-a califica miercuri în semifinale la Australian Open şi s-a umplut de bani.

Simona Halep are asigurat un premiu uriaş pentru că s-a calificat pentru a doua oară în carieră în semifinalele celebrului turneu de tenis din Melbourne, Australia.

Un milion de dolari australieni are asiguraţi Halep, din partea organizatorilor pentru că s-a calificat în semifinale.

Suma se va dubla dacă Halep se califică în finală. Iar dacă se va impune la Australian Open, românca va încasa cel mai mare premiu din carieră, 4,12 milioane de dolari australieni. Astfel că la total, Halep ar ajunge la 37,8 milioande de dolari, câştiguri din premii la tenis. La această sumă se adaugă şi câştigurile din contractele de publicitate încheiate de Simona Halep cu diferite companii naţionale şi internaţionale.

Această sumă fabuloasă de bani o clasează pe Simona Halep pe locul 4 mondial într-un clasament all time al celor mai mari câştiguri din tenisul feminin.

Doar surorile Williams şi Sharapova sunt înaintea româncei. Dar ţinând cont de faptul că Sharapova e în prag de retragere, la fel şi Venus Williams, iar Halep se află într-o formă de zile mari, nu ar fi exclus ca în acest an, românca să devină a doua cea mai bine plătită jucătoare de tenis din toate timpurile.