Simona Halep, accidentare groaznică în turul doi la Roma. A părăsit terenul în lacrimi

Simona Halep a abandonat miercuri, în turul doi la Roma, după ce s-a accidentat în meciul cu nemțoaica Angelique Kerber. Românca a părăsit arena de tenis, schiopătând. Participarea româncei ls Roland Garros este incertă.

Simona Halep, locul trei mondial şi deţinătoarea trofeului de la Roma în anul 2020, a avut un ghinion curat în turul doi. După ce a câştigat primul set cu 6-1, în setul doi la 3-3, după ce germanca a ratat un serviciu, camerele au arătat-o pe Simona Halep ținându-se de gamba stângă.

Pentru că durerile s-au întețit, Simona Halep a chemat fizioterapeutul. Românca a trebuit să fie ajutată de fizioterapeut pentru a ajunge la bancă.  „O durere mare”. Îngrijorată, Kerber a venit și ea lângă Simona, care suferea vizibil și care avea lacrimi în ochi.

„Când ai ratat serviciul, am simțit ceva”, i-a explicat Halep adversarei sale, cea care a adus un scaun pentru ca Halep să-și sprijine piciorul pe care i s-a aplicat gheață. „E rupt? Dar n-am făcut nimic”, a întrebat Simona.

După care, Halep a anunțat arbitrul că se retrage. Gamba i-a fost înfășurată cu un bandaj elastic, iar pentru a părăsi arena a avut nevoie de sprijin. Darren Cahill și fizioterapeutul au ajutat-o. Apoi a fost condusă cu o mașinuță de golf până la vestiare.

Accidentarea de la Roma pune sub semnul întrebării participarea lui Halep la Roland Garros, care debutează pe 30 mai.