Simona Halep a reuşit marţi seară, o victorie senzaţională în faţa unei rivale, care anul trecut a eliminat-o în turul trei la Wimbledon. Românca s-a impus în turul doi la Eastbourne, în faţa lui Su-Wei Hsieh.

Simona Halep, locul 7 mondial, a executat-o rapid pe Su-Wei Hsieh, scor 6-2, 6-0, după doar 55 de minute de joc. Românca şi-a luat astfel revanşa în faţa taiwanezei, după înfrângerea din turul III de la Wimbledon unde Halep a condus în prealabil cu 5-2 în setul decisiv.

Deși se află la primul meci jucat la simplu pe iarbă în 2019, Simona Halep a jucat impresionant încă din startul partidei. Românca a reușit două break-uri, a fost imbatabilă pe propriul serviciu și s-a impus cu 6-2.

În setul doi, Halep a jucat mult mai bine şi s-a impus cu 6-0. A fost victoria răzbunării care o duce pe româncă în optimi de finală la Eastbourne unde va juca cu Polona Hercog.

Victoria de azi vine după ce pe 23 iunie, Halep împreună cu Raluca Olaru, au eliminat principalele favorite ale turneului de dublu, Gabriela Dabrowski şi Yifan Xu, scor 7-6, (7-5), 7-5.