Simona Halep a spulberat-o pe Sloane Stephens. Românca e în finală la Cincinnati şi e la un pas de numărul unu mondial

Simona Halep a spulberat-o pe Sloane Stephens. Românca e în finală la Cincinnati şi e la un pas de numărul unu mondial
loading...

Simona Halep a bătut-o măr sâmbătă noapte pe americanca Sloane Stephens. Românca s-a calificat foarte rapid în finală şi este la doar şase puncte distanţă de locul unu mondial în tenisul feminin.

Simona Halep a reuşit să câştige primul set cu 6-2, după doar 28 de minute de joc, graţie unui joc excelent la care americanca nu a avut antidot.

Halep a defilat şi în setul doi pe care l-a câştigat cu 6-1. Românca şi-a adjudecat victoria în două seturi, scor 6-2, 6-1, după doar 55 de minute de joc.

Halep a făcut un joc solid şi a controlat partida cap coadă. În finală, românca se va duela cu iberica Garbine Muguruza.

Simona Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 260,970 dolari şi 585 de puncte WTA pentru calificarea în finală la Cincinnati. Dacă va cîştiga finala, românca primeşte 522,450 dolari, 900 puncte WTA şi devine numărul unu mondial în tenisul feminin.

Halep este astfel la doar un meci distanţă de o performanţă istorică: să devină prima româncă din lume care devine numărul unu mondial în tenisul feminin.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro