Simona Halep a reuşit vineri, o victorie de senzaţie în turul trei la Roland Garros. Românca a nimicit-o pe americanca Amanda Anisimova care în 2019 o elimina de la Roland Garros.

Siona Halep a dominat categoric partida cu americanca. Amanda Anisimova a reuşit să câştige doar un singur game în partida cu Halep.

După doar 55 de minute de joc, Simona Halep s-a impus cu un scor incredibil, 6-0, 6-1.

La finalul partidei, Simona Halep i-a dedicat victoria antrenorului său, Darren Cahill, care azi împlineşte 55 de ani.

Sunt foarte fericită de cum am gestionat lucrurile azi. Am făcut un meci foarte bun și am fost foarte agresivă. Știam de anul trecut că trebuie să schimb ceva și am vrut cu orice preț să fiu mai bună decât în 2019. Această victorie este un cadou pentru Darren pentru că azi este ziua lui. La mulți ani, Darren! Este frumos să câștig meciuri aici la Roland Garros, și mă bucur enorm de timpul petrecut pe teren. Da, cred că pentru mine a fost cea mai bună decizie să nu merg la US Open. M-am pregătit acasă, în Europa, pentru a fi bună pe zgură. Lucrurile merg foarte bine. Îmi place zgura și mă simt foarte bine. Sunt foarte bucuroasă să fiu prezentă aici”, a spus Simona Halep după meci, la Eurosport.

În optimi de finală, Simona Halep va juca cu poloneza Iga Swiatek.