Simona Halep a fost extrem de afectată de înfrângerea de marţi seară de la Indian Wells. Românca a dezvăluit la conferinţa de presă, ce a făcut în vestiar, imediat după meciul pierdut în faţa cehoaicei Marketa Vondrousova, scor 2-6, 6-3, 2-6.

„Înfrângerile sunt mai uşoare în acest moment, dar sunt foarte dezamăgită şi supărată. După mult timp, am plâns în vestiar pentru că am pierdut un meci. Dau 100% la fiecare turneu, de asta sufăr atunci când pierd. Am simţit că trebie să plâng, să mă descarc. Cred că e un lucru bun că sufăr după fiecare înfrângere. Mi-am găsit târziul ritmun, dar am simţit că pot câştiga. Am comis multe greşeli, iar ea a dominat meciul în multe momente. Cred că am fost prea defensivă astăzi, am alergat prea mult”, a spus Simona Halep, la conferinţa de presă.

Vondrousova a mărturisit la interviul de pe teren ce a mulţumit-o cel mai mult în evoluţia sa de marţi: Cred că felul în care am luptat A fost un meci foarte dur, am alergat mult. Am simţit că mor la un moment dat, dar am continuat să lupt şi să lupt. Vă mulţumesc pentru tuturor pentru tot sprijinul. Este o săptămână formidabilă pentru mine. De fapt, este prima mea victorie în faţa unei jucătoare din Top 10, sunt atât de mulţumită de faptul că am trecut mai departe şi de jocul meu. Am jucat aici şi anul trecut şi mă bucur de fiecare moment. Atmosfera este una încredibilă.

Marketa Vondrousova va juca pentru un loc în semifinale cu Elina Svitolina.