Simona Halep a postat astă seară un mesaj pe rețelele de socializare prin care anunță o novă veste proastă. Blesetemul amânărilor continuă și în privința verdictului.

După ce a trebuit să aștepte opt luni de zile pentru a fi audiată de judecătorii Sports Resolutions, din cauza amânărilor succesive cerute de ITIA, acum, Halep se confruntă cu aceeași problemă, de două luni de zile, în privința comunicării verdictului.

Halep a fost informată că verdictul se amână din nou, deși i se promisese că vine în această săptămână.

„Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, pe care o așteptam în această săptămână, va fi amânată și mai mult. Este teribil de dezamăgitor, din moment ce am spus în mod constant că tot ce solicit este să fiu judecată. Este dificil să explic efectul emoțional pe care toate aceste amânări l-au avut și continuă să-l aibă asupra mea”, a scris Halep pe Instagram.

63 de zile au trecut de la audierile de la Londra, în dosarul de dopaj al lui Halep. Deși verdictul trebuia să fie pronunțat în 14 zile, iată că în cazul româncei, nu se respectă nimic și totul se amână la nesfîrșit.

Depistată cu roxadustat, după meciul peirdut în primul tur la US Open 2022, Halep este suspendată provizoriu din 7 octombrie 2022 iar la finalul US Open 2023 va rămâne cu zero puncte în clasament.

Probabil judecătorii Sports Resolutions trag de timp pentru a nu anunța verdictul care să umbrească US Open 2023 și să mute atenția de la competiție, către româncă.