Simona Halep a devenit numărul unu mondial în tenisul feminin!!!

Simona Halep a devenit numărul unu mondial în tenisul feminin!!!
loading...

Simona Halep este de azi, numărul unu mondial în tenisul feminin mondial. Minunea s-a produs întrucât Karolina Pliskova a pierdut de azi, 1300 de puncte, întrucât anul trecut a jucat finala de la US Open. Astfel, că în clasamentul WTA live, Simona Halep a urcat pe locul unu mondial.

Simona Halep devine prima româncă din lume care ocupă primul loc în ierarhia mondială. Potrivit clasementului live al WTA, Simona Halep are în aacest moment cele mai multe puncte, 5965, fapt ce o propulsează pe primul loc în ierarhia mondială.

Pe locul doi, la 165 de puncte distanţă se află rivala româncei, Gabrine Muguruza. Karolina Pliskova a picat de pe locul unu pe locul 4 întrucât a pierdut de azi, 1300 de puncte pe care le câştigase la ediţia din 2016 a US Open.

Clasamentul se modifică începând de azi, de la o oră la alta, în funcţie de rezultatele obţinute de cele 128 de jucătoare aflate pe tabloul principal de la US Open, printre care se numără şi 6 românce: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Monica Niculescu, Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu.

Simona Halep poate să îşi memnţină poziţia de lider WT şi după încheierea US Open 2017, în funcţie de rezultatele pe care le obţine la acest turneu, însă şi în funcţie de ce victorii obţin celelalte nouă jucătoare din Top 10 mondial care o pot detrona de pe prima poziţie mondială.

În primul tur, Simona Halep are un meci de foc, cu rivala de moarte, rusoaica, Maria Sharapova. Meciul se va disputa în această noapte, în direct la Eurosport, cu începere de la ora 02.00, ora României.

tenis wta live

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. Varvara
  Varvara 28 august, 2017, 13:36

  Felicitări Simona Halep! Mult succes în continuare!

  Reply this comment
 2. Formații nunta Iasi
  Formații nunta Iasi 29 august, 2017, 07:48

  Bravo Simona!

  Reply this comment
 3. dorofteiilie
  dorofteiilie 29 august, 2017, 13:54
 4. Dan
  Dan 30 august, 2017, 17:21

  Cam putin… hai Simona, stim ca poti mai mult!

  Reply this comment
 5. gleb
  gleb 31 august, 2017, 09:13

  ,aici vorbeste un mos de 91 ani.Am fost inginer anti bolsevic si prin tinerete sportiv (inainte de politehnica) In dela inceput ultimul meci ai frustrata fara sa-ti dai
  seama de masinatiile marsave ale adversarei care tocmai fuse iertata dintr-o gresala capitala fiindca se stie ca cine fura azi un ou….dar exemple cu drogati sunt preamulte
  .Cum sa tipi la momentul când adversara urmeaza sa joace?
  Eu te urmaresc cu multa afectiune chiar dela inceput..Stiu mai bine ce inseamna e m o t i s v i t a t e a.Este un har dar in anumite situatii este o pacoste.Si cineva din preajma ei stie si l-a folosit Iti doresc mult succes si te iubim din toata inima

  Reply this comment
 6. geo
  geo 3 septembrie, 2017, 12:54

  Pentru o perioada f. scurta. Oricum nu are ce cauta acolo.

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<