Simona Halep şi-a rotunjit considerabil, veniturile pe final de an 2017 prin participarea la turneul de tenis amica din Thailanda.

Românca a bifat două victorii importante la turneul de la Hua Hin şi a fost recompensată regeşte de organizatori.

Le-a înfins pe Johanna Konta şi Karolina Pliskova, a petrecut Crăciunul pe plajă în Thailanda şi a primit şi un premiu fabulos din partea sponsorilor.

Simona Halep a câştigat turneul demonstrativ din Thailanda, şi-a mai adăugat în cont câteva sute de mii de dolari şi a petrecut Crăciunul pe plaja din Hua Hin.

Suwat Liptapanlop, fost vicepremier şi ministru al sportului, este cel care a sponsorizat turneul demonstrativ, declarând la final că cele patru jucătoare au împărţit două milioane de dolari, fiecăreia revenindu-i o sumă fixă şi o sumă pentru victorie.

Prin câştigarea turneului, Simona Halep a obţinut 800.000 de dolari.

Simona a fost însoţită în Thailanda de mama ei, de echipa tehnică, antrenorul Daren Cahill şi-a adus cei doi copii şi cu toţii au petrecut un Crăciun în pantaloni scurţi, pe plaja din Hua Hin. Cahill.

Până la marea întrecere de la Melbourne (15-29 ianuarie), Halep va merge în China, pentru turneul de la Shenzen (1-7 ianuarie), la care s-au mai înscris Jelena Ostapenko şi Maria Şarapova, dar şi alte trei românce: Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu şi Irina Begu.