Simona Halep, prima româncă care a ajuns numărul unu mondial în tenisul feminin, a devenit subiect de film. În premieră, Halep a prezentat, pe reţelele de socializare, imagini dintr-un documentar despre cariera sa.

Cu două zile înainte de debutul Australian Open 2020, Simona Halep dezvăluie uncrâmpei din filmul documentare care o are drept protagonistă.

În timp ce noi ne pregătim pentru ca Australian Open să înceapă luni, iată un teaser pentru un documentar despre cariera mea, pe care l-am filmat în timpul pregătirilor dinaintea sezonului, la Dubai. Va continua cu mai multe episoade şi va urma întregul film. Mulţumesc, Banca Transilvania şi Radu Muntean”, a notat Halep pe Facebook.

În imaginile prezentate, Halep poate fi văzută pregătindu-se alături de Darren Cahill, antrenorul îi dă sfaturi româncei, dar şi vorbeşte despre ea. Cahill spune că românca îi aminteşte de un personaj de desene animate, “diavolul tasmanian”, care este “incredibil de rapid, se roteşte foarte repede şi este puţin nervos tot timpul”.

“Trebuie să mă simt bine cu oamenii cu care lucrez. Pe Darren l-am ales pentru că mi-a plăcut foarte mult pedagogia lui, faptul că m-a înţeles, că mi-a înţeles nervii, personalitatea şi a încercat pe stilul meu să mă schimbe oarecum. El mă relaxează foarte mult cu glume. Eu nu glumeam înainte să-l întâlnesc pe el. M-a deschis foarte mult. Australienii aşa sunt, foarte pozitivi”, spune Simona Halep despre Cahill.

Australian Open here we come

As we prepare for the Australian Open to start on Monday, here is a teaser for a feature film on my career, that we shot during pre-season training in Dubai. It will be continued with more episodes and the full movie to follow. Thank you Banca Transilvania and Radu Muntean

Publicată de Simona Halep pe Sâmbătă, 18 ianuarie 2020