Simona Gherghe, Mihai Morar și Daniel Buzdugan sunt invitații lui Dan Negru, miercuri, 4 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”.

Pe lângă întrebările de cultură generală în care se vor “bate” cu cele 50 de blonde, cei trei “vânzători de cuvinte”, cum îi numește Dan Negru, vor face și dezvăluiri interesante despre ei.

De asemenea, Buzdu va vorbi despre accidentul casnic de care a avut parte recent și despre acea parte a corpului său care a avut de suferit în urma acestuia.

Miercuri, la “Te pui cu blondele?”, Simona Gherghe va vorbi despre impresionanta ei colecție de fotografii făcute în diverse locuri ale lumii, în care s-a lăsat imortalizată sărind.

Ea va mai povesti și când s-a îndrăgostit de schi și cum a învățat să practice acest sport.

“Am învățat să schiez acum zece ani. Eram după o perioadă aglomerată… Mi-am luat o săptămână de vacanță, m-am dus la Poiana Brașov și acolo am făcut Școala de schi”, spune Simona.

Despre Mihai Morar, telespectatorii Antenei 1 vor afla că scrie poezii. De asemenea, tot miercuri, la “Te pui cu blondele?”, Daniel Buzdugan le va face o farsă, în plină emisiune, unor vedete de televiziune, și va anunța că își dorește să meargă anul acesta la Muntele Athos împreună cu Mihai Morar, colegul său de la Radio Zu.

Ce alte dezvăluiri vor mai face cele trei vedete și cum se va încheia confruntarea lor cu cele 50 de blonde, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 4 februarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”