Silviu Prigoană, considerat o lungă perioadă de timp unul dintre cei mai râvniți burlaci de pe plaiurile miortice, vorbește deschis despre viața sa, așa cum este ea acum, în cadrul unui amplu interviu acordat Oanei Turcu, la Antena Stars.

Omul de afaceri susține că un criteriu important după care și-a ales și își alege partenerele de viață îl reprezintă prezența copiilor în viețile acestora.

E foarte simplu. Nu sunt interesat de o relație dacă ea nu are copii. Pentru că nu ar putea înțelege. N-ar avea cum să înțeleagă ce înseamnă să mergi cu copiii la mare, cu copiii în vacanță, cu programul copiilor.  Una e programul ei ca tânără jună fără obligații, alta e când începi să ai alte priorități în viață. Pentru mine o femeie care nu are copii e neinteresantă. Mă refer la relații de lungă durată, nu la o ieșire de-o seară”, spune Silviu Prigoană.

Despre cum a reușit să slăbească zeci de kilograme și cum se menține în formă, despre relațiile sale amoroase, dar și despre copii, Silviu Prigoană vorbește duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.