Cristina Vasiu s-a umplut de sânge pe picioare, în timpul fimlărilor pentru videoclipul piesei ”Scurtmetraj”, interpretată alături de DiezZ.

E frumoasă, energică şi talentată. A participat la “Vocea României” şi a fost denumită atunci “blonda lui Brenciu”!

Acum, Cristina Vasiu spune “Cadru. Stop. Ca-n filme”, căci, alături de DiezZ, este protagonista unui “Scurtmetraj”.

Acesta este noul lor single, pentru care au filmat un videoclip de imagine, în urmă căruia, Cristina Vasiu s-a ales cu urme deloc de neglijat pe picioare.

Cântăreaţa şi-a distrus picioarele în timpul filmărilor pentru videoclip. Află ce i s-a întâmplat!

Dacă la început s-a speriat, pentru că era roşie pe ambele picioare, după ce a ajuns la medic acesta a liniştit-o şi i-a spus că a făcut o alergie, după care i-a prescris un tratament.

„La filmările pentru nouă mea piesă împreună cu rapper-ul DiezZ, „Scurmetraj”, am fost nevoită să trag câteva cadre în Câmpia Dobrogei, într-un lan de grâu, într-unul de răpită şi unul de maci. După 12 ore de filmat în aer liber mi-am dat seama că mi-am distrus picioarele care s-au umflat foarte tare şi erau pline de zgârieturi. M-am speriat foarte tare când la ultimul cadru din lanul de grâu am ieşit plină de sânge pe picioare. Doctorii mi-au spus că am făcut o alergie destul de urâtă, de asta s-au şi umflat picioarele, iar cu rănile m-am pricopsit de la alergatul prin spicele de grâu. Toate durerile, zgârieturile şi umflăturile mi-au trecut la o săptămână după ce am început să iau medicamentele şi unguentele prescrise de medici. A fost o experienţă mega-interesantă, asta e, am îndurat puţin, dar a meritat din plin pentru că abia aşteptăm să lansăm piesa nouă şi clipul„, a mărturisit Cristina Vasiu.

DiezZ şi Cristina Vasiu au lansat recent piesa “ Scurtmetraj”, sub egida Sprint Music &Cat Music România.