Show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” începe pe 16 februarie la Pro TV

Show-ul  ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” începe pe 16 februarie la Pro TV
loading...

Timp de trei săptămâni, 12 vedete din România vor trebui să supraviețuiască în jungla africană în cadrul reality show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”,ce va începe pe 16 februarie la Pro TV.

Începând din 16 februarie, de la ora 20,30, Pro TV va difuza zilnic de de luni până duminică, în direct din jungla africană, peripețiile celor 12 vedete protagoniste ale show-ului  ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Timp de 21 de zile, show-ul va pune 12 vedete din România faţă în faţă cu cele mai neaşteptate vietăţi, situaţii şi experienţe.

PRO TV promite telespectatorilor un show spectaculos şi plin de surprize chiar din prima zi.

Africa de Sud este pregătită pentru cele 12 vedete, care vor pleca în curând către tabăra izolată din junglă, unde vor trebui să trăiască 21 de zile, renunţând la rutina zilnică şi la stilul de viaţă somptuos cu care s-au obişnuit în ţară.

Cabral Ibacka şi Mihai Bobonete vor fi cei care le vor prezenta telespectatorilor participanţii, probele şi le vor arăta condiţiile neprielnice din jungla africană.

Alături de Cabral şi Bobonete, din echipa de prezentatori ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” face parte şi Oana Tache.

Categorii: MASS MEDIA

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro