Prima ediție din luna martie a show-ului “Te cunosc de undeva!” aduce sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Antena 1, flori, mărțișoare și multe transformări pregătite cu minuțiozitate de talentații concurenți.

Anca Țurcașiu o va aduce pe scena transformărilor totale pe o răsfățată a topurilor muzicale din anii 2000, nonșalanta și nonconformista Gwen Stefani, iar câștigătorul ediției trecute, Liviu Teodorescu, îl va imita pe inegalabilul David Bowie.

Mezina Theo Rose îl va readuce pe scena show-ului pe unul dintre cei mai sensibili cântăreți-actori de la noi, Tudor Gheorghe, Feli Donose se va transforma în Iyeoka, o cântăreață născută peste Ocean din părinți nigerieni, iar Rareș Dragomir îl va imita pe Bodo, solistul trupei Proconsul, cu minunatul cântec “Cerul”.

Paula Chirilă va interpreta recentul hit “Ego”, precum artistul cu origini jamaicano-franceze Willy William, Nicoleta Nucă îi va surprinde pe toți când va începe să cânte ca Jon Bon Jovi, iar Geørge nu va scăpa de travesti nici de data asta, căci va trebui să o imite, cum doar el știe, pe… Shakira.

Pe ritmuri celebre de flamenco vor face show sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, transformați în Gipsy Kings, și vor avea parte de un ajutor neașteptat din partea lui… Pepe, care va urca pe scenă alături de ei.

Pentru această ediție, Florin Ristei și trupa lui, FreeStay, au pregătit un tribut emoționant dedicat Doinei Badea, la 39 de ani de când aceasta nu se mai află printre noi, moment pe care-l vor susține alături de Liviu Teodorescu.

Care va fi cea mai reușită transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 5 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”.

tudor gheorghe