Persoanele care cauta hale de inchiriat in Brasov trebuie sa tina cont de mai multe aspecte foarte importante pentru ca alegerea sa fie luata in deplina cunostiinta de cauza. De aceea recomandarea specialistilor este sa fie analizate aspectele de mai jos, indiferent de orasul sau regiunea in care va fi inchiriata hala.

Hale de inchiriat in Brasov – distanta fata de utilitati
Utilitatile precum apa, gazul, curentul sau canalizarea sunt foarte importante si de aceea este necesar ca inainte de a alege anumite hale de inchiriat in Brasov sau in alte locatii, sa se tina foarte atent cont de aceste aspecte.

Toate acestea trebuie sa poata face fata cu succes si necesitatilor spatiului. In momentul in care hala foloseste foarte multa apa, atunci este important sa se verifice daca exista probleme in zona cu conductele si daca apa are debitul necesar si presiunea necesara.

Distanta fata de drumurile principale
In momentul in care in interiorul spatiului sunt produse obiecte care trebuie transportate, sau hala are nevoie de acces pentru masini de aprovizionare, distanta fata de drumurile principale si starea generala a drumului este foarte importanta.

Fiind vorba despre Romania, acest aspect nu trebuie neglijat. Nu conteaza daca drumul este DN, DJ sau este vorba despre o ulita ci de starea in care se prezinta. S-au vazut si DN-uri in stare deplorabila, precum si drumuri secundare in stare foarte buna. Pentru ca distribuitorul sa nu refuza contractele de transport, acest aspect este crucial.

Exista potentialul de a avea situri arheologice in zona?
Acesta este un alt aspect foarte important de luat in calcul. Daca in zona sunt situri arheologice atunci este recomandat sa se aleaga o alta zona. Explicatia este foarte simpla, zona poate ajunge sa fie foarte aglomerata si daca se constata ca sub hala inchiriata exista ceva, se vor face demersurile pentru a sapa sub ea ceea ce implica faptul ca persoana care a inchiriat va trebui sa se mute.

A muta o afacere care ruleaza intr-o hala poate fi un proces extrem de costisitor, poate genera pierderi materiale serioase si uneori este nevoie sa se renunte complet la angajati si sa fie gasite persoane din noua locatie, din cauza greutatii de a face naveta.

Restrictiile din punct de vedere al mediului
Aceste restrictii sunt de asemenea foarte importante. Exista zone in care nu se poate exploata lemnul, zone in care nu pot fi deversate diverse substante si zone in care nu exista canalizare deci este necesar sa fie implementate solutii de depozitare a apei.

Apele uzate nu pot fi aruncate oriunde si oricum, motiv pentru care restrictiile de mediu trebuie sa fie luate in calcul, pentru a evita amenzile uriase in momentul in care acestea sunt incalcate.

Daca se tine cont de toate aceste aspecte va fi foarte simplu sa fie gasita locatia potrivita. De asemenea, persoanele care au de ales o hala industriala pentru inchiriere trebuie sa ia in calcul si posibilitatea de a aduce angajatii pana in locatie usor.