Bucătăria se poate spune că este inima oricărei locuințe, acest lucru datorându-se faptului că gospodinele își petrec destul de multe ore pe săptămână în această încăpere. Așadar, mobila bucatarie trebuie să fie aleasă în așa măsură încât să ofere nu doar un design și eu mediu plăcut, ci și utilitate deplină, astfel încât fiecare sarcină să fie îndeplinită cu succes într-o manieră cât mai eficientă.

Din fericire pentru toți cei care se află la ora actuală în căutarea de mobila bucatarie de calitate și cu un design deosebit de plăcut, echipa de la Arta Mobilei este dornică să îi ajute pe toți. Datorită faptului că profesioniștii realizează și comercializează piese de mobilier de înaltă calitate și la prețuri accesibile, nu e de mirare cât de numeroși sunt clienții care au dorit să își amenajeze nu doar bucătăria, ci și baia, holul, sufrageria și dormitorul.

Obiectul nostru de activitate este confecționarea, producția oricărui tip de mobilier din PAL melaminat, MDF, postforming și PAL furniruit. Furnizorii noștri sunt selectați pe baza unor criterii precise care au ca scop menținerea calității produselor.

Procesele de fabricație sunt conform celor mai înalte tehnologii și pentru aceasta suntem dotați cu mijloace de producție moderne: mașini unelte specializate, scule de la producători consacrați.

Filozofia noastră este că putem merge înainte numai dacă clienții sunt multumiți, de aceea ne străduim să satisfacem toate dorințele acestora. Dorim să fim parteneri de încredere din toate punctele de vedere. – declară echipa de profesioniști în cadrul paginii web arta-mobilei.ro

mobila-bucatarie-marrisa_1Dupa ce criterii se alege mobila bucatarie

Pentru a nu se regreta mai apoi investiția, e necesară o atenție sporită din partea proprietarului care își dorește să își amenajeze bucătăria într-un mod cât mai eficient și atrăgător.

  • Este foarte important ca înainte de a plasa o comandă să se cunoască foarte bine dimensiunile spațiului de care dispune fiecare în propria bucătărie. În acest fel nu vor apărea situații neplăcute în care piesele să fie prea voluminoase sau prea mici și să se creeze un disconfort estetic și practic.
  • Din ce material trebuie să fie confecționate piesele de mobilier dintr-o bucătărie? Dat fiind faptul că în acest spațiu se va găti mai mult sau mai puțin, se va crea și aburul. Așadar, atunci când se va opta pentru materiale mai puțin calitative, acestea nu doar că își vor pierde din aspectul plăcut, însă se vor uza și mai ușor. Așadar, dupa cum menționează și specialiștii de la Arta Mobilei, ideal ar fi să se opteze pentru pal melaminat, MDF, postforming și pal furniruit.
  • Mai mult decât orice altceva, utilitatea mobilei de bucătărie joacă un rol deosebit de important de care fiecare proprietar în parte ține cont. Aceasta trebuie să fie suficient de încăpătoare și segmentată, astfel încât să poată adăposti cu succes toate instrumentele necesare într-o bucătărie.
  • Aspectul este din nou un detaliu deosebit de important, de care chiar trebuie să se țină cont. Orice gospodină merită să își desfășoare activitatea într-un mediu cât mai prielnic, tocmai ca rezultatul să fie cel mult așteptat de întreaga familie. Atunci când designul este plăcut, inclusiv munca devine mai ușoară.

Acestea fiind spuse, atunci când se dorește a se amenaja bucătăria într-o manieră cât mai spectaculoasă, se optează cu încredere pentru piesele realizate și comercializate de profesioniștii de la Arta Mobilei din București.

Date de contact

Adresa: Strada Sg. Ion Teodorescu 8 București

Telefon: 0769 297 786

                0314 250 673

E-mail: office@artamobilei.ro

Program: Luni – Vineri: 10:00 – 18:00

Sâmbătă: 10:00 – 14:00

Duminică: Închis