Sfaturi practice pentru alegerea rochiei de mireasă

Rochia de mireasa este foarte importanta pentru fiecare femeie. Orice domnisoara isi doreste ca rochia ei sa fie speciala, unica si sa arate de senzatie.

Pentru a obtine aceste lucruri este foarte important sa tineti cont de cat mai multe criterii care contribuie la alcatuirea unui look de vis. Puteti opta pentru rochii potrivite oricarui stil de la www.adorasposa.ro.

In continuare vom prezenta cele mai importante criterii de care trebuie sa tineti cont in momentul alegerii rochiei de mireasa:

Rochia de mireasa scurta – alternativa actuala

Atunci cand vorbim despre moda rochiilor de mireasa, trebuie sa specificam faptul ca rochia scurta este una dintre cele mai actuale alternative pentru miresele moderne. Ea este la fel de versatila ca si rochia lunga de mireasa si poate fi purtata de catre miresele copilaroase si nonconformiste. De asemenea, rochia de mireasa scurta se potriveste mireselor care au o silueta longilina, existand numeroase stiluri, incepand de la rochia de tip balerina si pana la rochia de matase cu diferite detalii florale.

Rochia scurta poate fi de senzatie, mai ales in momentul in care este purtata cu pantofi colorati, creand un contrast cromatic foarte interesant. Mai mult, rochia de mireasa scurta reprezinta o alegere foarte potrivita pentru nuntile care se desfasoara in aer liber, pentru nuntile mai putin traditionale.

Culoarea rochiei

De asemenea, nuanta in care se afla rochia de mireasa este extrem de importanta. In momentul in care isi aleg rochia de mireasa, foarte multe femei ajung sa fie indecise in ceea ce priveste culoarea celei mai importante rochii ale vietii lor. Totusi, nuanta trebuie sa fie aleasa in functie de culoarea parului si de nuanta tenului.

Daca miresele blonde care au tenul deschis trebuie sa foloseasca o rochie in alb pur, ivoire, cappuccino si pana la nuante de crem inchis, brunetele trebuie sa opteze pentru nuante calde care evita contrastele si creand astfel armonii cromatice. In momentul alegerii rochiei de mireasa trebuie sa fiti foarte atente la culoare rochiei pe care o alegeti.

Forma ideala a rochiei

Atunci cand vorbim despre forma rochiei, trebuie sa stiti ca acest factor nu depinde de preferintele dvs. Fiecare tip de rochie este potrivit unui anumit tip standard. Astfel, inainte sa cumparati o rochie de mireasa se recomanda probarea tuturor tipurilor de rochii: cea tip sirena, rochia in stil printesa sau in forma de A.

Daca va doriti sa fiti o mireasa minunata, iar tinuta dvs. sa fie de invidiat, este foarte important sa optati pentru cea mai potrivita rochie. Nu ignorati faptul ca rochia trebuie sa fie aleasa in functie de forma corpului.