Fiecare persoană îşi doreşte confortul în majoritatea situaţiilor. Când acţionăm într-un fel sau altul, principalul motiv îl reprezintă eficienta acţiunilor noastre asupra noastră sau a celor dragi nouă.

Încercaţi să descoperiţi printre activităţile pe care le întreprindeţi zilnic una care să nu fie generată de eficiență şi confort personal; fie că este vorba despre activităţile casnice, fie că despre cele de la serviciu, fie că sunt legate de generarea unei stări de bine a persoanei în general. Nu veţi găsi! La fel se întâmplă şi cu alegerile pe care le faceţi; toate au că suport mobil eficientă sau confortul.

Sub impulsul aceloraşi factori creatorii de scaune auto pentru copii au gândit şi creat o diversitate de modele specifice diferitelor categorii de vârstă şi implicit a greutăţii copiilor până la vârsta de 12 ani. De ce doar atât? Pentru simplul motiv că până la această vârstă copiii trebuie să fie aşezaţi în scaune auto speciale atunci când călătoresc împreună cu părinţii în autoturismul personal. Motivul? Protecţia corporală în caz de impact şi pentru a fi scutiţi de plata unei amenzi usturătoare datorită lipsei acestuia.

Daca va aflati in situatia de a achizitiona o masina pentru familie si aveti un copil mic, va trebui sa va orientati atentia si spre un scaun auto adecvat copilului.

Vă sugerăm câteva modele de scaune auto pentru copii ce pot fi utilizate din primele luni de viaţă ale copilului până când acesta împlineşte 7-8 ani. Unul dintre acestea este modelul “Scaun auto F1” realizat în patru variante coloristice.

Acest tip de scaun este eficient datorită multiplelor avantaje pe care le oferă: se montează uşor în orice autoturism dotat cu centuri de siguranţă pe bancheta din spate; centurile de siguranţă reglabile pe lungime cu care este dotat scaunul auto are multiple puncte de prindere; materialul moale ce absoarbe şocurile mecanice; husă detaşabilă, lavabilă este tratată antialergic. Confortul copilului este determinat de posibilitatea poziţionării spătarului în 4 poziţii, potrivite pentru somn şi veghe; cotierele moi permite relaxarea braţelor, iar reductoarele pentru spate şi cap permit o poziţie ergonomică a corpului.

Un alt model de scaun auto pentru copii îl reprezintă „Caretero Sport Classic 9-25 kg Graphite”. Eficientă utilizării acestui model rezidă din materialele de calitate din care este realizat ce permit atât menţinerea igienei acestuia, cât şi absorbţia şocurilor mecanice în cazul frânărilor bruşte, a schimbării direcţiei de mers sau la impact.

Confortul celui mic este asigurat de formă ergonomică, spaţiul generos şi posibilitatea înclinării spătarului în 5 poziţii, potrivite şi pentru odihnă. Centurile de siguranţă cu prindere în 5 puncte garantează stabilitatea, fără a îngreuna mişcările copilului.

„Scaunul auto Vitaro Easy Go Latte” este prevăzut cu accesorii specifice celor două nivele de vârstă pentru care poate fi utilizat. Textura materialului cu care este capitonat spătarul şi sezuta asigura eficientă la impact sau şocuri mecanice, iar perniţă reductoare are şi funcţie de masaj pentru corp. Instalarea uşoară pe bancheta maşinii, funcţia de reglare a spătarului, centurile de siguranţă moi şi rezistente şi designul asigura confortul.