TVR 2 va difuza sâmbătă și duminică, de la ora 11.00 și 18,50, două competiții sportive majore. Fanii atletismului și baschetului au ce vedea la TVR 2.

Etapa finală a Campionatului Naţional indoor la Atletism din acest an, rezervat seniorilor şi tineretului poate fi urmărită în direct la TVR 2 sâmbătă 20 şi duminică, 21 februarie, de la ora 11.00,

Cei mai buni atleţi români vor lupta nu numai pentru trofeul Cupa de Cristal, dar şi pentru rezultate cât mai bune, în perspectiva unui sezon intens, cu Jocuri Olimpice şi Campionate Mondiale.

Transmisiunile în direct de la sala de atletism din cadrul CSNB Lia Manoliu vor fi comentate de Monica Bucur şi Dragoş Bocanaciu.

Cea de-a doua competiţie importantă transmisă în direct la TVR 2 în acest sfârşit de săptămână este partida de baschet feminin dintre reprezentativele României şi Turciei, din cadrul preliminariilor Campionatului European de Baschet – Cehia 2017 .

Partida de sâmbătă România – Turcia se anunţă a fi derby-ul grupei H de calificare la Eurobasket 2017, ambele echipe câştigând cele două meciuri pe care le-au disputat până acum.

Transmisiunea în direct de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca – la TVR 2 şi în simulcast la TVR HD – va putea fi urmărită sâmbătă, 20 februarie, de la ora 18.50 şi va fi comentată de Emil Hossu Longin.

Atletism