Luna septembrie incepe cu vesti excelente pentru fanii serialelor turcesti, odata cu difuzarea celui de-al treilea sezon al serialului fenomen „Pretul fericirii” (titlu original: „Yasak Elma”), începe pe 2 septembrie, la ora 20:00, la Kanal D, dupa ce serialul „Dragoste si secrete” va fi ajuns la final. Noul sezon „Pretul fericirii” va putea fi urmarit cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Fascinanta poveste de dragoste, intamplarile pline de suspans si tensiune, alegerile dificile, dar si rasturnarile de situatie prin care sunt nevoiti protagonistii serialului sa treaca, toate acestea vor reveni in atentia telespectatorilor, pe micile ecrane, in aceasta toamna.

Milioane de telespectatori au urmarit intamplarile prin care au trecut Yildiz (Eda Ece), Ender (Şevval Sam) si Halit (Talat Bulut), in cele doua sezoane difuzate, la Kanal D.  In  cel de-al treilea sezon al serialului „Pretul fericirii”, ce va debuta pe 2 septembrie, telespectatorii o vor regasi pe Yildiz insarcinata, parca mai puternica ca niciodata, femeia luptand pentru a-si proteja pruncul inca nenascut. Pe de alta parte, Ender intampina probleme serioase de sanatate, dar va incerca sa faca tot posibilul pentru a-si reveni.

Nu pierdeti premiera celui de-al treilea sezon al serialului „Pretul fericirii”, miercuri, 2 septembrie, la ora 20:00, la  Kanal D, o poveste impresionata despre alegeri dificile, pierderi, dar si emotiile dragostei adevarate.