Sevil Shhaideh, băgată în Guvern de Dragnea pe ușa din dos după ce a fost refuzată de Iohannis în funcția de prim ministru, a depus miercuri seară, jurământul de credință față de Țară, jurând cu mâna pe coran și nu pe Biblie.

Sevil Shhaideh jură pe Coran că va apăra țara și își va ”dărui toată priceperea pentru propășirea poporului român”. Fina lui Dragnea a refuzat să pună mâna pe biblie în momentul în care a depus jurământul la Palatul Cotroceni în fața Președintelui României, Klaus Iohannis.

”Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a fost textul pe care l-a rostit Sevil Shhaideh cu mâna pe coran.

Cabinetul Grindeanu are în componență 24 de ministere, doi miniștri delegați și doi vicepremieri: Daniel Constantin și Sevil Shhaideh.