Tudor Răzvan Andrei și Sethetse Mats’oele au cucerit duminică, 17 septembrie 2023, la Club Sportiv Galaxy din București, turneul de dublu masculin RTP 500 București CUP 2023.

Tudor Răzvan Andrei și Sethetse Mats’oele au făcut în premieră echipă la un turneu de dublu în cadrul circuitului RTP. Deși s-au cunoscut cu doar câteva ore înainte de primul meci, au reușit să comunice excelent și să devină în premieră campioni RTP la dublu masculin. În primul meci s-au impus contra perechii formate din Alexandru Popescu și Ionuț Bobeanu, iar în semifinale i-au eliminat pe principalii favoriți ai turneului, perechea formată din Luchian Cincu și Sorin Bădărău. În finală s-au impus contra perechii formate din Mircea Trocaru și Daniel Goidescu. Pentru Sethetse Mats’oele este a doua finală de dublu masculin, jucată la RTP, după cea de categorie RTP 1000 unde a făcut pereche cu Sabri Vlad Al Tawel, pierdută în 23 iulie 2023 în fața perechii formate din Alexandru Cebotar și Adrian Pîrvu. Pentru Tudor Răzvan Andrei a fost prima participare la un turneu de dublu masculin la RTP, el mai are în palmares un titlu de campion RTP 100 la simplu masculin, cucerit în data de 13 august 2023. Pentru primul lor titlu la dublu maculin, cei doi au primit câte 130 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeul de campioni RTP 500, ce va fi personalizat cu numele lor.

Mircea Trocaru și Daniel Goidescu, desemnați favoriți numărul doi ai turneului de dublu RTP 500, au jucat în premieră împreună, reușind ca în semifinale s- se impună dramatic contra perechii formate din Vlad Vâlcu și Marius Marincea. În finală, au cedat primul set cu 1-4, în setul doi au reușit să revină de fiecare dată când cedau serviciul, însă l-au pierdut cu 4-3. Pentru prima finală RTP 500 la dublu masculin, au fost recompensați cu câte 100 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și câte un trofeu de finaliști RTP 500, ce vor fi personalizate cu numele lor.

Opt perechi au participat la turneul RTP 500 București CUP 2023. În prezent, clasamentul de dublu masculin al RTP a ajuns la 101 jucători cu clasament RTP, un record absolut în circuit.