Cum ar fi sa poti inchiria o masina direct online, exact in momentul in care ai cea mai mare nevoie de ea? Multi dintre noi au trecut prin momente in care masina ne-a lasat balta sau pur si simplu am avut nevoie de o masina pe care nu o puteam  imprumuta de la rude sau prieteni. Din fericire, tehnologia si afacerile au evoluat in directia in care acum poti inchiria o masina direct de pe smartphone-ul tau, in cel mai scurt timp.

Apeleaza la serviciul de inchirieri auto din Bucuresti Prima Rent atunci cand vrei sa colaborezi cu o firma care isi incurajeaza clientii sa faca rezervari online si sa rezolve cat mai repede problema inchirierii unei masini potrivite nevoilor lor. Rezervand online, tu ca si client obtii un pret mai mic, fara costuri ascunse sau suplimentare, finalizand rezervarea intr-un timp scurt si fara proceduri complicate.

Sarbatorile de iarna se apropie si multi romani se intorc in tara sa petreaca aceste zile frumoase alaturi de familie si prieteni. O surpriza placuta este sa le spui de serviciul de transfer de la aeroport oferit de Prima Rent, disponibil in 15 orase din Romania. Consultarea flotei si rezervarea se pot face inclusiv online, iar pretul include taxa RCA si vigneta de drum.

Acum vreau sa iti povestesc despre un serviciu nou pe piata de rent a car care se adreseaza celor ce isi schimba masina, dar nu isi cumpara imediat una noua. Sau poate au nevoie de un model anume pentru calatorii prin tara si vor sa inchirieze o masina pe termen mai lung. Pentru astfel de persoane iubitoare de libertate si mobilitate exista serviciul de inchirieri auto Prima Mini-Lease, cu rate lunare mici ce includ asigurarea standard sau full. La fel cum inchiriezi un apartament, poti inchiria o masina pe un termen determinat de tine, cu servicii complete de intretinere si service.

Perioada sarbatorilor de iarna este si o perioada in care reducerile si ofertele sunt abundente. Piata de rent a car nu face exceptie, de aceea compania Prima Rent ii multumeste pe clienti cu reduceri mari la inchirieri auto, pana pe 15 Decembrie. De exemplu, poti inchiria Chevrolet Spark de la 9 euro/zi!

Sarbatorile de iarna si nu numai sunt mai frumoase cand ne bucuram de libertatea si mobilitatea oferite de o masina inchiriata in conditii avantajoase print-un serviciu disponibil non stop.