Atunci când vine vorba despre curățenie și despre igienizarea spațiilor cu trafic intens, se știe că este o responsabilitate ce nu trebuie oricum tratată. În condițiile în care cei mai mulți nu dispun de timpul necesar pentru a depune o muncă minuțioasă, serviciile de curățenie sunt o alternativă preferată.

Cu ajutorul unor servicii curatenie de calitate, ce vizează totalitatea suprafețelor dintr-un spațiu de birouri, instituțional sau rezidențial, oricine poate asigura un mediu sigur, bine pus la punct în ceea ce privește igiena. Mai ales în locațiile de birouri ar trebui să existe o astfel de colaborare. În acest sens, Real Clean vine în întâmpinare cu servicii de curățenie variate, care acoperă o arie largă de necesități și vizează atât mobilierul și podelele, cât și geamurile, covoarele, materialele textile, etc.

Curățarea și întreținerea birourilor

Pentru un randament optim la locul de muncă este necesar a lucra într-un mediu aerisit corespunzător, igienizat. Acesta dictează buna dispoziție și confortul angajaților. Este mai ușor a te concentra asupra sarcinilor de îndeplinit în condiții optime de confort, după cum au fost menționate. Realizarea și apoi întreținerea curățeniei trebuie realizată cu ajutorul unor soluții corespunzătoare, calitative. Echipa Real Cean dispune de o gamă variată de produse, dedicate diverselor suprafețe de curățat. Experiența o recomandă întrucât nu orice poate fi folosit oriunde. Spre exemplu, materialul lemnos necesită o îngrijire aparte, întrucât chimicalele îi pot afecta integritatea, estetica, se pot roade, pierzându-și astfel din luciu.

Curățenia generală

De obicei presupune o misiune complexă ce necesită întregul arsenal de instrumente și produse de curățenie ce s-ar putea utiliza. Fiecare spațiu are nevoi aparte, iar asta nu poate fi trecut cu vederea. Perierea covoarelor, respectiv spălarea lor, a fotoliilor și canapelelor, ori a oricărui material textil pot fi realizate de asemenea cu maximum de eficiență de către o echipă specializată în servicii curatenie precum Real Clean.

În cazul mochetelor îndeosebi, care acumulează cel mai ușor murdăria, este ideal a le aspira înainte de a fi spălate. Specialiștii în domeniu se folosesc de o tehnologie special concepută în acest sens, care vizează injecția, respectiv atracția cu scopul de a revitaliza țesătura și totodată de a o reîmprospăta.

Cu nimic mai simplu nu este curățarea scaunelor și a canapelelor din material textil sau piele. Acestea favorizează impregnarea petelor și a murdăriei, cu mult mai dificil de înlăturat cu trecerea timpului. Trebuie folosite soluții chimice care au în compoziție ingrediente speciale, ce pot scoate urmele de murdărie dar fără a deteriora suprafața acestora. Din nou se remarcă firma de servicii de curățenie despre care cei interesați pot afla mai multe pe realclean.eu.

Periodic e indicat a spăla, respectiv șterge ferestrele pentru a asigura o lumină naturală potrivită, atât în spațiile rezidențiale, cât și în cele de birou, etc.

Atât pentru interior, cât și pentru exterior, specialiștii Real Clean oferă servicii specializate de curățare și întreținere, nu doar pentru sticla ce le alcătuiesc, ci și pentru rama acestora.

Ce detalii fac diferența pe acest segment de piață?

Atunci când vine vorba despre alegerea unei firme de curățenie, fiecare va dori rezultate satisfăcătoare și costuri minime. Deși prețul nu este întotdeauna un reper, în măsura în care este unul ce ar trebui să promită rezultate deosebite, cei interesați trebuie să se asigure că pachetul de servicii este vast și că vizează utilizarea unor produse înalt calitative, respectiv că operațiunea va fi realizată la standarde optime.

Ce aspecte oferă siguranța unei alegeri potrivite? Ei bine, contează în acest sens organizarea echipei, instrumentele pe care le utilizează în procesul de curățenie, precum și soluțiile pe care le folosesc, eficiența lor.

Având în vedere că este vorba despre o piață concurențiață, cei ce sunt dispuși să investească în astfel de servicii trebuie să analieze în amănunt oferta. Este esențial însă a alege o firmă de încredere care, deși are prețuri modice, nu face niciun fel de rabat de la calitate.

Mai ales în ceea ce privește unitățile instituționale sau HoReCa, de obicei beneficiarii acestora urmăresc ca spațiile să le asigure un nivel optim de curățenie. Se raportează la aceasta și pentru a stabili nivelul de siguranță de care vor avea parte.

Contează enorm ca personalul de curățenie să fie foarte bine instruit, respectiv să cunoască produsele pe care le folosește și suprafețele pe care acestea se pot aplica.

Atunci când vine vorba despre servicii de curățenie la prețuri accesibile, Real Clean este un reper.