Servicii Rent a Car: transfer de la aeroport in orice alta locatie din Romania

Acum ai o super oferta la servicii Rent a Car Targu Mures, beneficiind de toate avantajele de care dispui, de regula, in orasele mari, precum Bucuresti sau Cluj-Napoca. O flota auto completa iti sta la dispozitie, dar si servicii speciale, precum rezervarea si plata online, asistenta rutiera 24 / 7, primul sofer aditional cu 0 costuri din partea ta, puncte bonus reconvertibile in facilitati extra sau in bani, kilometri nelimitati si asa mai departe.

Poti sa profiti de libertatea de miscare si sa te bucuri de o experienta unica, pe care nu o puteai accesa pana acum in Targu-Mures. Afla cum poti avea toate aceste avantaje si cu cine sa colaborezi.

 

Poti inchiria chiar si automobile electrice

Atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice, au posibilitatea de a inchiria si automobile electrice, nu doar vehicule care functioneaza pe baza de combustibil fosil. Masinile se afla intr-o stare excelenta de functionare si sunt ultra-dotate. Au GPS, SBS, aer conditionat, dar vin la pachet si cu asigurare in caz de accident. Beneficiezi de asistenta service 24 din 7 si ai posibilitatea de a apela non-stop la serviciile de tractare oriunde pe teritoriul tarii.

Vestile bune nu se opresc aici! Te poti afla la volanul unui BMW i3 sau Nissan Leaf, cele mai apreciate masini electrice din Romania, care iti asigura o experienta unica la condus. Atat pentru deplasari inter-urbane, cat si pentru trasee intra-urbane, aceste vehicule sunt recomandate.

 

Nu platesti taxa de anulare

Exista in Targu Mures firme de inchiriat masini care nu percep taxa de anulare? Raspunsul este: acum da! Daca intervine o situatie care iti da planurile peste cap si esti nevoit sa renunti la serviciul de inchiriere, ai acest avantaj: nu platesti taxa de anulare, respectand termenul de comunicare.

Flexibilitatea fara riscuri este unul dintre cele mai importante beneficii de care acum te poti bucura pe deplin. In acelasi timp, daca nu intervin schimbari in orarul tau, ai garantia ca poti ajunge la timp la orice destinatie din Romania, si chiar si din afara ei (Ucraina sau Republica Moldova), fara sa apelezi la masina personala. Inchiriezi autovehiculul dorit direct din aeroport si castigi timp pretios, fie in scop personal, fie in scop profesional.

 

Puncte bonus si alte avantaje, care te ajuta sa economisesti

Poti sa primesti puncte bonus, reconvertibile in facilitati suplimentare sau chiar in bani. In acelasi timp, poti sa accesezi pachete diferite de preturi, adaptabile bugetului tau. Si ca persoana fizica, si ca persoana juridica, ai acces la oferte avantajoase care te vor convinge ca meriti sa inchiriezi o masina, decat sa iti uzezi propriul autovehicul pe distante lungi.

Din sutele de modele disponibile, poti opta pentru un vehicul de familie sau o masina de oras, un automobil electric sau un autoturism de lux, conform planurilor tale. Ramai in miscare, fara ca eforturile financiare sa fie mari si ai parte de siguranta sporita in orice moment.

 

Servicii premium de inchirieri masini aeroport: Caroutis.com

Nicicand nu a fost mai simplu si mai economic sa inchiriezi o masina, pana cand Caroutis.com si-a extins activitatea si in Targu-Mures. Acest brand inovator se ocupa de inchirieri masini aeroport, oferindu-ti o experienta unica.

Toate avantajele sunt de partea ta: nu platesti taxa de anulare, rezervi si platesti online, ai oferte bune de pret, poti conduce chiar si masini electrice, ai primul sofer aditional gratuit si nu numai!

 

Date de contact:

Tel: +4 0747 134 901

E-mail: reservations@caroutis.com