Cu totii ne dorim un spatiu salubru, atat pentru propriul camin, cat si pentru birou, magazine, locurile in care servim masa sau hotelurile in care ne cazam. Acest aspect este important nu doar din punct de vedere estetic, ci si prin prisma sanatatii. Un loc mai curat inseamna un loc mai sigur pentru sanatatea noastra si a celor dragi.

Se intampla uneori ca podelele sa straluceasca de curatenie, iar din senin sa isi faca aparitia diverse insecte daunatoare. Ele sunt dezagreabile si ne pot imbolnavi, motiv pentru care este necesar sa le indepartam intr-un mod cat mai eficient, cu rezultate de durata. Daca esti din Valcea, poti avea parte de servicii profesionale de dezinsectie, pentru a tine la distanta toti acesti daunatori. Alege cu incredere serviciile de dezinsectie Valcea.

Insecte bune si insecte rele

Lumea insectelor este fascinanta. Acestea sunt o clasa a nevertebratelor, iar in natura se cunoaste existenta a aproximativ un milion de specii, prezente in mediile terestre, dar si in cele acvatice. Ele reprezinta cel mai numeros grup de animale de pe Pamant, adica aproximativ 65% din numarul mebrilor regnului animal. Exista o foarte mare diversitate, o parte din insecte fiind benefice, indispensabile pentru ecosistem si pentru om, o alta daunatoare, periculoasa. In randul celor benefice merita mentionate albinele, fluturii si furnicile. Acestea realizeaza polenizarea florilor, iar viata pe Pamant depinde in totalitate de ele.

Sunt insa si foarte multe insecte daunatoare, atat agriculturii, cat si omului, prin transmiterea de boli periculoase. Dintre acestea trebuie amintiti gandacii de bucatarie, plosnita de pat, tantarii, capusele, puricii, gargaunii si mustele. Fiecare dintre aceste specii are particularitatile ei. Gandacul de bucatarie, spre exemplu, poate fi intalnit in orice anotimp, in general in spatii murdare, insa si atunci cand locuinta este foarte curata, dar in apropiere se afla un focar.

Plosnita de pat apare in diferite locuri din mobilier, in tapet, sub saltele si tapiterii, producand disconfort prin mirosul neplacut si intepaturile iritante. Tantarii sunt cunoscuti ca fiind cea mai letala insecta din lume, transmitand boli precum malaria, febra galbena, febra dengue, encefalite, boli ce ucid sute de mii de oameni anual pe intreg globul. Capusele, desi apar intr-o singura generatie pe an, produc extrem de mult rau, transmitand prin intepatura lor microbi responsabili pentru tifosul endemic, encefalite virale, boala lyme, borelioza. Puricii reprezinta si ei o problema atat pentru om, cat si pentru animalele de companie.

Ce inseamna dezinsectia eficienta

Dat fiind pericolul la care ne expun acesti daunatori, este important sa ii tinem la distanta. Procesul de prevenire si combatere a insectelor daunatoare pentru om se numeste dezinsectie.Aceasta poate inlocui sau poate veni in completarea masurilor de dezinfectie. Exista mai multe tipuri de actiuni: dezinsectia de prevenire are ca obiectiv eliminarea posibilitatii de inmultire si invazie a insectelor, in timp ce dezinsectia de combatere presupune distrugerea focarelor de insecte deja instalate in spatiul dumneavoastra si in proximitatea acestuia.

Pentru o dezinsectie eficienta, e importanta respectarea catorva pasi: identificarea daunatorului, informarea despre punctele lui vulnerabile, alegerea insecticidului, citirea instructiunilor, depozitarea solutiilor, utilizarea acestora. Aplicarea de solutii insecticide trebuie sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta, atat pentru cel care efectueaza operatiunea, cat si pentru beneficiarii acesteia si mediul inconjurator. De aceea este indicat sa cereti ajutorul unei firme specializate, cu experienta in distrugerea daunatorilor.

Iata la cine sa apelezi

Compania Agromad Pest SRL ofera servicii deratizare Valcea, dezinfectie si dezinsectie. Produsele eficiente si prietenoase cu mediul inconjurator pot fi achizitionate de pe site-ul agromadpest.ro sau de la sediul din Localitatea Mihaiesti, Sat Buleta, Strada Dispensarului nr. 7, jud. Valcea.

Cel mai mare avantaj il reprezinta experienta de peste 10 ani a echipei ce poate fi solicitata pentru proceduri de dezinsectie, la preturi corecte in raport cu calitatea oferita. Misiunea firmei e de a transforma clientii in prieteni, datorita solutiilor DDD de inalta calitate. Pentru a obtine informatii detaliate si personalizate, poti apela numerele de telefon de pe site, din sectiunea Contact.