Servicii funerare complete de la One Marck International

 

Chiar dacă decesul unei persoane apropiate este un moment marcat de o tristețe profundă, este foarte important să facem alegerea potrivită atunci când apelăm la o firmă de pompe funebre. Atât îmormântărea, cât și toate pregătirile sunt mai dificil de realizat decât pare din exterior și acest lucru implică multe detalii, precum formalități dar și diverse aspecte birocratice.

Astfel, organizarea înmormântării devine o sarcină foarte dificilă iar gestionarea tuturor aspectelor poate pune multă presiune pe umerii persoanelor aflate în doliu. De aceea, alegerea unei firme specializate de pompe funebre nu numai că preia această presiune, dar poate oferi servicii funerare complete, în timp util, de înaltă calitate, servicii care respectă bugetul agreat.

One Marck International este o casă funerară cu experiență de peste 20 de ani în domeniul serviciilor funerare și cu personal calificat. Echipa One Marck International se poate ocupa de toate detaliile de care are nevoie familia îndurerată pentru a pregati toate detaliile și produsele necesare: de la consultanță specializată și pachete funerare complete, până la organizarea pomenii și parastasului după înmormântare. Firma oferă servicii funerare complete în București la cele mai competitive prețuri, care respectă bugetul familiei îndoliate.

Specialiștii One Marck International oferă consultanță gratuită, vă ajută să stabiliți toate condițiile și serviciile necesare organizării înmormântării, precum și alte aspecte care trebuie lămurite: tipul de cruce pentru cel drag trecut în neființă sau modelul de sicriu.

Toate aceste discuții sunt dificil de purtat într-o astfel de zi, însă specialiștii de la One Marck International se străduiesc de fiecare dată să facă acest proces cât mai ușor cu putință pentru cei îndoliați. Astfel, familia celui defunct are garanția îndeplinirii tuturor responsabilităților care apar o dată cu decesul unei persoane dragi.

Pe lângă produsele funerare și realizarea de cosmetică funerară, casa One Marck International oferă pachete funerare complexe și complete care presupun inclusiv transportul celui decedat.

 

 

Toate detaliile procesului de transport funerar sunt meticulos aranjate: de la persoanele bine instruite și îngrijite care se ocupă de manipularea cu grijă a sicriului, până la flori proaspete și aranjamente speciale. Chiar dacă transportul funerar aduce cu sine amintiri dureroase și tristețe, reprezintă totuși un ultim act de respect și apreciere. Serviciile de transport funerar au ca scop deplasarea decedaților de la locul decesului la locul înmormântării sau la casa funerară în țară sau la nivel internațional. Conform legislației în vigoare, serviciile de transport mortuar sunt supuse unor proceduri foare stricte. Aceștia trebuie să asigure transportarea persoanei decedate în cele mai bune condiții de la domiciliu sau locuința unde a survenit decesul până la biserică, capelă sau la cimitir. Specialiștii One Marck International care se ocupă de transportul mortuar sunt autorizați de Sanepid și dețin mașini funerare autorizate.

Transportul funerar se poate realiza pe distanțe lungi sau scurte, în aceeași localitate sau între localități, contra unor costuri decente.

Casa funerară One Marck International poate asigura transportul funerar cu 4 limuzine speciale, atât în București, cât și în afara acestuia.

Cel care alege serviciile funerare ca reprezentant al familiei selectează de multe ori pentru transportul funerar o mașină luxoasă, precum dricul.

Echipa One Marck International se poate ocupa de transport funerar pe cale terestră, cu mașini omologate pentru acest tip de transport funerar, precum și cu avionul. Se poate pleca din orice aeroport aflat în apropierea orașului în care a avut loc decesul. Aterizarea se face de obicei pe aeroportul cel mai apropiat de localitatea în care se dorește să fie adus corpul neînsuflețit.

Transportul funerar terestru se efectuează respectând normele de igienă si legale în vigoare, fiind asigurat cu autovehicule funerare specializate, omologate și autorizate.

Casa One Marck International vine în sprijinul familiilor îndurerate cu o serie de servicii funerare complete și variate. Astfel familia poate face alegerea în funcție de bugetul disponibil, dar respectând standardele care vizează organizarea înmormântării. Casa de pompe funebre pune la dispoziție atât pachete de înmormântare care oferă cele necesare acestui eveniment contra sumei din ajutorul de deces, cât și pachete complexe care au incluse sicrie foarte elegante, pentru înmormântări mai fastuoase.

Iată care sunt pachetele funerare oferite de One Marck International:

Pachet Funerar Royal Standard cu Talonul de Pensie (acoperit de suma oferită ca ajutor de deces de la stat): Pachet care include o gamă completă de servicii funerare, inclusiv articole pentru slujba de înmormântare, produse standard pentru o înmormântare conform tradițiilor.

Pachet Spital Chihlimbar –Pachet cu buget redus care include un sicriu echipat complet din gama medie cu 6 colțuri, cu servicii funerare oferite la nivel basic: așezarea decedatului în sicriu, transport spre capela și biserică, transport către cimitir și manipularea defunctului pe parcursul întregului eveniment funerar. Nu include îmbălsămarea trupul defunctului, iar familia este cea care trebuie să obțină documentele aferente înmormântării.

Pachet Standard Satin – Pachet care oferă servicii funerare complete și sicriu de brad, cuprinde inclusiv servicii de îmbălsămare, dar și toate accesoriile și articolele necesare înmormântării. Crucea este realizată în același stil cu sicriul, cu finisaj semi lăcuit.

Pachet Premium Briliant –Pachet potrivit pentru înmormântări elegante, care include toate accesoriile și serviciile necesare înmormântării, un sicriu premium prevăzut cu două capace, realizat din lemn de tei sau de stejar, capitonat, cu fața din dantelă, iar finisajul super lăcuit.

Pachet Funerar Perla – Pachet mediu spre lux, care include toate accesoriile și articolele necesare înmormântării, oferind în plus față de celelalte pachete coroanele de flori naturale, dar și sicriul echipat complet din gama medie, realizat în 6 colțuri, în diverse nuanțe, la alegere, din esență de brad sau fag.

Pachet incinerare Cristal –Pachet funerar conceput pentru familiile care intenționează să incinereze trupul decedatului. Sicriul se oferă în regim de închiriere și este complet echipat. Pachetul cuprinde toate articolele și accesoriile necesare, precum și obținerea documentelor aferente incinerării, dar și păstrarea trupului în condiții legale.

Avantajele serviciilor funerare complete de la One Marck International:

Aceste pachete funerare complexe conferă suport complet familiilor îndoliate din București pe partea de organizare a înmormântării și a coordonării logistice, specialiștii de la One Marck International oferind următoarele avantaje:

  • Se ocupă de preluarea documentelor, conferind mai mult timp familiei pentru procesul de doliu.
  • Oferă servicii funerare complete (toate articolele necesare slujbei de înmormântare sunt disponibile pe loc, astfel familia evită stresul de a alerga contra timp prin diverse magazine specializate pentru a aduna toate cele necesare ceremoniei).
  • Preiau întreaga coordonare logistică pentru ca familia defunctului să se reculeagă și să depășească acele zile de durere cu cât mai multă pace.
  • Oferă pachete dedicate fiecărui buget (inclusiv pentru incinerare), atât pentru cei care au nevoie să se încadreze doar în suma oferită de ajutorul de deces, cât și pentru cei care vor să ofere defunctului o înmormântare elegantă.

One Marck International oferă garanția celor mai bune servicii funerare în București și în zonele limitrofe, respectând bugetul, dar și preferințele membrilor familiei îndurerate. Contactați-ne chiar astăzi pentru mai multe detalii și oferte de prețuri.

Echipa casei de pompe funebre se ocupă de organizare și de toate cele necesare înmomântării cu multă discreție, intervenind atunci când situația o cere, fără să deranjeze membrii familiei, în acele clipe de tristețe profundă.