Miercuri, 4 iulie, de la ora 20:00, Kanal D incepe difuzarea unei noi povesti captivante despre iubire neconditionata, sacrificiu, rataciri si regasiri – serialului turcesc „Meryem”. Personaj feminin central al productiei, Meryem este o femeie aparent fragila, care are insa puterea extraordinara de a-si asuma o crima in numele barbatului iubit.

Viata ei se deruleaza periculos intre doua caractere masculine puternice: Oktay – un procuror care ar face orice pentru cariera si influenta, si Savas, tanarul care isi pierde iubita in teribilul accident si care e haituit de dorinta de razbunare.

Productia „Dragoste si ura” ajunge la final pe 10 iulie, urmand ca din 16 iulie serialul „Meryem” sa fie difuzat de luni pana vineri

Meryem va purta povara pacatelor celor doi barbati, pana in momentul in care dragostea adevarata isi face loc in viata acestora.

Mi-a placut mult ideea de a interpreta acest personaj care lupta cu sine foarte mult. Meryem e o fiinta pura, care iubeste adevarul, dar care incearca din rasputeri sa ii protejeze pe cei la care tine. De aici vine si conflictul interior, drama ei. Meryem se afla intr-o continua lupta cu ea insasi. Iubirea este cea care purifica si care ii conduce pe protagonisti catre drumul cel drept”, spune Ayca Aysin Turan, tanara actrita care o interpreteaza pe Meryem in serial.

Nu pierdeti incepand de miercuri, 4 iulie, incepand cu ora 20:00, la Kanal D, o poveste plina de tensiune, povesti de dragoste complicate si rasturnari de situatie, intr-o productie memorabila – „Meryem”! Serialul „Dragoste si ura” urmeaza sa fie difuzat luni si marti,  va ajunge la final pe 10 iulie, iar incepand din 16 iulie, de la ora 20:00, „Meryem” va fi difuzat de luni pana vineri, de ora 20:00.