Serena Williams, cea mai bună jucătoare de tenis din toate timpurile, i-a transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep pentru faptul că a devenit numărul unu mondial. Românca a fost foarte impresionată de gestul fostului lider mondial.

Simona Halep, impresionată până la lacrimi de mesajul venit pe contul său de Instagram de la Serena Williams.

Nu mă așteptam. Știam că este o persoană deosebită, specială, mesajul ei m-a bucurat enorm. A fost, poate, cel mai important mesaj pe care l-am primit. Mi-a scris cuvinte frumoase. Eu nu am avut curajul să o felicit atunci când a născut, așa că am făcut-o acum. Nu este doar cea mai bună jucătoare din lume, este și un om deosebit”, a declarat Simona Halep la sosirea în țară.

Serena Williams o conduce cu 8-1 la capitolul meciuri directe pe Simona Halep.

Halep a revenit astăzi în țară, după ce sâmbătă, la Beijing, a devenit numărul 1 mondial, odată cu victoria în semifinale împotriva letonei Jelena Ostapenko. A fost așteptată la aeroport cu flori și aplauze.

Vă mulțumesc, sunt emoționată. Visul meu a devenit realitate și mă bucur că acest lucru se întâmplă pentru noi, pentru români. Că ziua aceasta o să rămână în istorie pentru totdeauna și că o româncă a fost numărul 1 mondial în tenisul feminin. Mă bucur că eu sunt acea persoană. Mulțumesc tuturor celor care au lucrat cu mine timp de 22 de ani, le-a spus  Simona celor care au așteptat-o Halep la aeroport.

Simona a jucat în capitala Chinei a 27-a finală a carierei. Românca de 26 de ani a obținut până acum 15 trofee.  Triumful Simonei a început în 2013, an în care a obţinut şase titluri –  la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova și Sofia. În anul următor a obținut două titluri –  la Doha şi Bucureşti și a jucat finala la Roland Garros. În 2015, a cucerit trofeele de la Shenzhen, Dubai și Indian Wells, în 2016 a câștigat la Madrid, Bucureşti şi Montreal, iar anul acesta și-a apărat titlul de la Madrid.

Simona Halep  a mai disputat finale în 2010 și 2011 la Fes (Maroc), în 2012 la Bruxelles, în 2014 la Madrid, Roland Garros și Turneul Campioanelor, în 2015 la Toronto şi Cincinnati, iar în 2017 la Roma, Roland Garros, Cincinnati și Beijing.

Dacă ai visat vreodată să fii măcar odată în locul Simonei Halep, să vezi cum este să joci tenis, să fii în centrul atenţiei, să te bucuri de tenis, acum ai aceasă ocazie. RTP este circuitul de tenis de câmp destinat amatorilor, unde jucătorii beneficiază de condiţii similare de joc şi organizare cu circuitele profesioniste ATP şi WTA. Acum ai şansa să fii în pielea lui Halep, măcar pentru o zi. Înscrie-te pe office@tenispremium.ro şi bucură-te de tenis, împlineşte-ţi un vis. Detalii pe site-ul oficial www.tenispremium.ro