Serena Williams, decizie bombă luată după scandalul cu românul Ion Ţiriac

Serena Williams, decizie bombă luată după scandalul cu românul Ion Ţiriac
loading...

Scandal monstru între Ion Ţiriac şi cea mai titrată tenismenă din lume. Serena Williams, deranjată de spusele miliardarului român, a luat o decizie radicală cu privire la turneul de tenis de la Madrid patronat de Ion Ţiriac, turneu pe care americanca l-a cucerit deja de două ori, în 2012 şi 2013.

Serena Wiliams, în vârstă de 36 de ani, câștigătoare a 23 de turnee de Grand Slam, a decis să nu participe la competiția din Madrid, patronată de Ion Țiriac, fără să spună motivul. Însă este lesne de înţeles de ce nu mai vine să joace. E un mod de a protesta faţă de spusele lui Ion Ţiriac.

“Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin”, a spus Țiriac pentru Sport Bild.

Replica lui Williams nu s-a lăsat aşteptată: Mereu am spus că oamenii au dreptul o opinie. E clar că tenisul feminin este mai mult decât mine, mult mai mult. Dar voi vorbi cu el, credeți-mă! O să am o discuție cu el. Este un comentariu ignorant, o declarație sexistă! Poate că este un om ignorant.

Organizatorii turneului de la Madrid, au anunţat, joi, oficial, că Serena Williams nu va juca la ediţia 2018 a turneului Mutua Madrid Open, printr-un articol publicat pe site-ul oficial.

„Serena Williams nu va participa la Mutua Madrid Open 2018 deoarece are nevoie de o perioadă mai lungă de antrenamente pentru a reveni în circuit. A încercat până în ultimul minut, dar nu va fi prezentă pe zgura din Caja Magica. Regretăm absenţa Serenei şi îi dorim recuperare rapidă„, precizează site-ul oficial al turneului de la Madrid.

Astfel că Simona Halep scapă de o concurentă redutabilă. Românca este principală favorită la Madrid, turneu pe care l-a câştigat de două ori, în 2016 şi 2017.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro