Serena Williams a provocat un scandal monstru la Roland Garros

Serena Williams a provocat un scandal monstru la Roland Garros
loading...

Serena Williams este protagonista unui nou scandal în tenisul mondial. Americanca a provocat un scandal de proproţii după ce a cerut organizatorilor ca un jucător să fie dat afară din sala de presă.

Serena Williams, eliminată în turul III, învinsă de compatrioata Sofia Kenin, scor 2-6, 5-7, trebuia să susțină o conferință de presă în aceeași sală în care austriacul Dominic Thiem susţinea conferinţa de presă după victoria reușită în fața uruguayanului Pablo Cuevas, scor 6-3, 4-6, 6-2, 7-5.

Însă, în plină conferință, austriacul a fost informat de organizatori că trebuie să părăsească sala pentru ca Serena să-și facă apariția și că americanca nu e dispusă să aștepte.

Vestea l-a enervat foarte tare pe Dominic Thiem care a reacţionat extrem de dur.

„Nu mai sunt un junior! N-am înțeles, sincer. Adică, ce dracu? Cred că e o glumă. Trebuie să plec din sală pentru că Serena își face apariția? Atunci plec, nu mai stau”, a spus Thiem, vizibil iritat.

Categories: SPORT

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro