Aşa cum s-a putut deja observa încã de la primul episod al show-ului de comedie „iUmor”, în emisiunea difuzatã în fiecare duminicã, de la 20:00, la Antena 1, orice e posibil.

A simţit-o pe pielea lui, la propriu, Şerban Copoţ, unul dintre prezentatorii emisiunii, în momentul în care pe scenã s-a prezentat un magician şi l-a rugat sã îl ajute sã-şi prezinte momentul. „Cred cã am o faţã de victimã, a glumit Şerban, care nu pãrea însã prea convins cã vrea sã facã acest lucru. „Data viitoare te duci tu”, a mai apucat el sã-i spunã colegului sãu, Andrei Ştefãnescu.

Magicianul le-a prezentat juraţilor un numãr clasic de magie, dar care presupunea folosirea mai multor obiecte de tãiat, spre disperarea prezentatorului emisiunii. Momentul în care a despãrţit în douã cuşca în care era imobilizat Şerban a lãsat publicul fãrã suflare.

„Cum ai spus de magie, a început sã mã mãnânce nasul! Am o problemã cu numerele de magie!”, le-a mãrturisit Mihai Bendeac colegilor, iar Delia l-a susţinut întru totul, spunându-le cã ei îi este chiar fricã de magicieni.

Doar pe Cheloo, magia nu îl surprinde deloc: „Am vãzut asta de foarte multe ori, nu m-a impresionat probabil decât atunci când aveam 5-6 ani, când mergeam la Teatrul de Revistã cu pãrinţii mei şi le puneam mâna pe fund dansatoarelor”, a mãrturisit juratul „iUmor”.

Cum s-a încheiat momentul de magie, dar şi ce alte surprize au mai pregãtit concurenţii noii ediţii, telespectatorii vor putea urmãri duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

serban copot magie